Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naastoletniaa

Film dla prawiczków

Polecane posty

Oglądnijcie "sale samobójców'. Film o was. Jak ktos nie wychodzi z domu przez dłuższy okres czasu może zobaczyć. Może warto? Bardziej chodzi mi tutaj o wątek poboczny, a nie głownego bohatera. Pasuje do was. Ja tylko na chwile tutaj, nie wracam na stałe.

Do niektorych tutaj na pewno pasuje. Może nie aż tak jak jest w filmie. Bo film o emo geju z bogatej rodziny . Z Darkerem po staremu.

Wiadomo, że jak ktos ma za duzo kasy to mu sie w dupie przewraca. Po co mam oglądać film o rozpieszczonym bachorze, któremu wydaje się, ze ma problemy?

no on mial problemy . tak jak każdy. tylko że kazdy ma swoje problemy i nikt nie przejmuje sie cudzymi. bo po co ? film ma głębsze przesłanie

kazdy ma swoje problemy i nikt nie przejmuje sie cudzymi bo po co ? To jest przesłanie tego filmu? Takie sobie.

O, stereotyp się na forum pojawił jak facet nie ma dziewczyny to zaraz gej albo dziwak.

Ja nie mowie ze takie jest przesłanie tego filmu. Moim zdaniem ten film mozna zinterpretowac roznie. np. 'Kobiety to s*ki.' albo 'Internet to zło kompletne.' lub 'jak sie ma za dużo to sie w dupie przerwaca'

Dobry film to teraz leci na TVN. Kto by chciał zamienić sie w wielkiego, niezniszczalnego stwora i rozpieprzyc cały ten świat ręka w górę