Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ma33

Prawdziwy mezczyzna zawsze bedzie wolal miec syna od corki!

Polecane posty

Syn zapewni ojcu przedluzenie rodu, natomiast corka to juz inna sprawa. Corki trzeba pilnowac na kazdym kroku, a to by nie zwiazala sie z byle jakim chloptasiem, a to by uwazala na konsekwencje swoich poczynan, natomiast z synem tych problemow nie ma. Jesli zrobi dziecko jakiejs dziewczynie to moze skonczyc sie wylacznie na alimentach od dziadkow. Jesli chodzi o corke to co maja zrobic rodzice? wyrzucac z domu nie maja prawa! Usuwac ciazy tez nie maja prawa. A ojciec takiej corki ma jeszcze gorzej, bo jej matka dziewczyny moze byc babcia a ojciec niestety musi byc i ojcem i dziadkiem w takiej sytuacji. Nie jestem moherem, ale gdybym mial corke to wolalbym zeby byla do konca zycia dziewica.

A gdyby corka wyszla za maz to robilbym pewnie wszystko by jak najszybciej rozwiodla sie z mezem. Jakby zaszla w ciaze to pewnie wzialbym jej dziecko do siebie a tatusiowi nie recze za siebie co bym zrobil takiego gnojkowi.

Gość Będę szczera do bólu
masz chory mózg

Zreszta kobiety sie nie upilnuje, poniewaz ona jest slepa na milosc.

Dlaczego mam chory mozg jak pisze prawde?? Syna mozna latwiej wychowac bez wiekszych problemow wychowawczych, oczywiscie wroci pijany raz czy dwa mozna przylozyc na tylek pasem. A corce? jak mozna uderzyc wlasna corke , nawet gdyby moja corka zaczela wyzywac wlasna matke to nie pozwolilbym na to zeby zona ja spoliczkowala nawet z takiego powodu.

Gość Tylko facet o silnych genach
z mocnymi plemnikami potrafi tak zapłodnić kobietę by urodziła się dziewczynka. Jak wiadomo plemniki z męskimi chromosomami są słabsze i nie potrafią przeżyć doby. Tylko żeńskie plemniki są w stanie przeżyć nawet 72 godziny:classic_cool:

dlatego nie ma sensu w ogóle zakładac rodziny i mieć dzieci 🖐️ poza tym dziewczyny to kur wy

Spróbuj teraz dzieciakowi klapsa dać to cię zakapuje na policje że się znęcasz nad nim.

Nie, dziewczyny to nie k u r w y , po prostu one pragna albo milosci dlatego pozwalaja zeby ktos je uwiodl albo potrzebuja pieniedzy dlatego to sie puszczaja i to jest wina ojcow bo nie umia zapewnic corce to czego potrzebuje , fajny ubran , wakacji czy innych potrzebnych rzeczy do zycia.

ma33 Nie, dziewczyny to nie k u r w y , po prostu one pragna albo milosci dlatego pozwalaja zeby ktos je uwiodl" tak, ten najbardziej agresywny temu nadstawiają cipy

Gość Dziewczynki są ...
ale jak się urodzi dziewczynka i osiągnie pewien wiek, to ojciec zaczyna być zazdrosny o nią. Wiem co piszę... ojciec przeganiał mi wszystkich chłopaków:O każdemu fundował przesłuchanie a później groził że jak coś będzie nie tak, to będą mieć z nim do czynienia :D [ojciec były sportowiec]. Tak się później bali, że nie było sensu kontynuacji:P nikt mnie nawet za rękę nie chwycił :D

"ale jak się urodzi dziewczynka i osiągnie pewien wiek, to ojciec zaczyna być zazdrosny o nią." Przegania ruchaczy siekierą :D

Gość Dziewczynki są ...
kiedyś jak się spóźniłam do domu kilkanaście minut to wsiadł w auto i i jeżdził po okolicy a my spacerkiem sobie szliśmy z kolegą tacy rozmarzeni. Nagle jak nas zobaczył, to zajechał nam drogę jak na filmie sensacyjnym stanął w poprzek drogi:D , wysiadł z auta ale kumpel na szczęście uciekł:D. Miałam szlaban przez 2 tygodnie 😭

Po 1 jak się dobrze wychowa dziecko, to nie będzie uprawiało seksu przed ślubem niezależnie od płci. Trzeba je wychować po chrześcijańsku. Po 2 nazwisko jest nieważne, to jest tylko wymyślone przez ludzi, a czy dziecko będzie nazywać się tak samo, czy inaczej, to nie zmieni faktu, że jest naszym dzieckiem. Więc to nie ma znaczenia.