Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stelka07

Chłopak;)

Polecane posty

Gość stelka07

Od września kręce z chłopakiem;D Nie jestesmy parą ale tak sie zachowujemy tzn. na taki układ się umówiliśmy. Spotykamy się,całujemy,przytulamy itd. w szkole na przywitanie daje buziaczka w polika. On nie chce narazie mieć dziewczyny po ostatnim związku. Niestety niczego mu nie moge zabronić. Jakis czas temu zabaczyłam jak w szkole przytula się do niego taka dziewczyna więc przez reszte dnia bylam obrażona to on napisal do mnie na gg co się stało wytłumaczyłam mu to on obiecał ze pogada z tą dziewczyną zeby sie do niego nie tuliła. Teraz zaczął gadac z taką jedna z która kiedys kręcił;/ się znaczy ta dziewczyna prze jakis czas sie do niego nie odzywała ani nic dopiero jak zobaczyła ze ja cos z nim to i ona...co zrobic zeby mi go nie odbila?

Chyba go nie masz ;) powiedz mu, że Ci na nim zależy, może tak będzie najłatwiej? Ja też jestem w czymś podobnym, tylko te trzecie sie nie pojawiają. Niby zdecydowaliśmy się na kontynuowanie tego i nie wracanie do przyjaźni, ale dla mnie to ni chuja nie przypomina związku.

Gość stelka07
wytarzam sie w martwej rybie moze to go zwabi

Gość stelka07
No nie mam go ale bardzo bym chciała. Teraz żałuje że sie godziłam na taki układ a eraz głupio mówić że mi na nim zależy jak on nic z tych rzeczy nie mowi.

Bo Ci zaczęło zależeć. Ja też się tego boję, bo niby to coś więcej, ale mam wrażenie, że on ma w głowie byłą. Może jednak warto mu powiedzieć albo zwiewać? Będzie potem coraz gorzej...

Gość stelka07
i po co te podszywy tylko poszłam zwalić z jelit i już

Gość stelka07
może i masz racje ale wstyd sie przyznać co do niego czuje, ta dziewczyna mnie denerwuje co do niego podbija...