Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxvxcvxcvxcv

Co was denerwuje u współdomowników?

Polecane posty

Gość cxvxcvxcvxcv

Z kim mieszkacie? Co denerwuje was u waszych lokatorów? Ja mieszkam z rodzicami. Wkurza mnie to, że: - po kąpieli nie myją po sobie wanny (zostaje piana, włosy i jakiś syf). - nie wiem które z nich, ale ktoś nie segreguje sztućców (są osobne przedziały na widelce, noże itd) - brudne naczynia lądują na blacie zamiast w zmywarce, garnki nie są namaczane po użyciu i później ciężko jest je doszorować - któreś z nich dotyka wszystkiego tłustymi łapami :O Często uchwyt od lodówki jest w czymś umazany, od czajnika itd :O - naczynia, które się nie domyły w zmywarce chowane są do szafek zamiast np umyć je ręcznie :O - ojciec włazi w buciorach do domu i roznosi piach i błoto (jak np czegoś zapomni z pokoju) - również ojciec, nie chowa po sobie kubka i szczotki do zębów do szafki i nie opuszcza deski klozetowej - jak się skończy papier to zostawia pustą rolkę i nie kładzie nowej - mama jak się suszy w łazience i czesze to potem wszedzie są jej włosy :O Podzielcie się waszymi spostrzeżeniami :D

Gość sfgdsgdsga
Mieszkam sam ze sobą :P Więc mnie denerwuje to że czasem nie chce mu się sprzątać :P

Gość cxvxcvxcvxcv
Miało być współlokatorów*

Gość cxvxcvxcvxcv
sfgdsgdsga - zazdroszczę :D Też chcialabym mieszkać sama

Gość sfgdsgdsga
No w sumie to nie do końca mieszkam sam :P Bo w budynku jest jednak dużo więcej osób,a jam tylko pokój i łazienkę :(

Gość cxvxcvxcvxcv
Jak to? Kawalerka, czy dzielisz mieszkanie z innymi?

Gość sfgdsgdsga
Akademik :P

Gość gucio diori
głośne puszczanie bąków dłubanie w nosie nie mycie się i śmierdzenie potem nieumiejętność mycia naczyń - nie wiem, jak można coś umyć tak,że po umyciu jest bardziej brudne i ulepione, no kurwa, nie łapie tego zaciąganie, mówienie jak wieśniak - napiszo, policzo, poszłem, lubiałem - nawet seriale dla imbecyli dokształcić powinny takiego buraka, jak można tak mówić? robienie z rzeczy oczywistych, o których można przeczytać w podręcznikach dla podstawówki własnego wielkiego odkrycia, super przemyśleń i chuj wie jakiego cudu refleksji i filozofii

Gość cxvxcvxcvxcv
Ah :D I jak Ci się tam mieszka? Nonstop party?

Gość cxvxcvxcvxcv
Gucio - moi też tak myją, że patelnia np nadal jest tłusta, albo uchwyt jest tłusty, i w ogóle cholera mnie bierze, bo muszę wszystko potem myć przed użyciem.

Gość sfgdsgdsga
Nie jest źle :P i można powiedzieć że jak na stereotypowy akademik to bardzo spokojnie,rzadko się zdarza jakaś impreza którą słychać(chociaż dzisiaj tak jest :P).

Mam dwie współlokatorki (akademik) i jedna jest bałaganiarą do kwadratu, nawet papierka po batonie nie wyrzuci do kosza. Druga jak wychodzi zostawia uchylone okno i wyziębia pokój.

Oj imprezy sąsiadów, dzisiaj są po całości... Muzyka głośna, trzaskanie drzwiami, no dramat...