Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkduds75

jak dostac sie do stanow

Polecane posty

Gość gość
Odświeżam - A żeby się dostać do USA, polecam wejść na wizyatabe.pl - bardzo pomocna firma!

Gość gość
ja mieszkam w usa to ja w tym fimiku chetnie odpowiem na wszystkie pytania 333 www.youtube.com/watch?v=Nrj0DpwIPD4

Gość 30 lat w usa
można jeszcze loterie wizową, znam ko kilka osób które tak się dostały, choć nie wiem jak często te loterie się odbywają

Gość gość
Mi pomogli pozyskać wizę do USA w wizy.planujemywakacje.pl. Od zawsze marzyłam, żeby zwiedzić Stany Zjednoczone i pobyć tam trochę dłużej. Bardzo, a to bardzo długo szukałam pośrednictwa, które podejdzie indywidualnie do moich rozterek. Samodzielnie bym nie miała szans i jestem o tym przekonana. Polecam współpracę ludziom, którzy nie lubią ryzykować przy poważnych wyjazdach zagranicznych i wolą się zabezpieczyć formalnie.

Gość gość
Ja z Work and Travel, konkretnie firma One globe travel, polecam ;) byłam w zeszłym roku i teraz znów jadę :) tylko że to tylko dla studentów.

Gość gość
Ja wiem z pewnego źródła, że lada dzień (miesiąc) zniosą wizy dla Polaków do USA. To już pewne! Jeszcze te kilka miesięcy możecie poczekać a później będziecie jeździć jak i kiedy chcecie.

Gość gośćtom
@up skąd taka informacja?

Gość gość
Cierpliwości! Jeszcze miesiąc, dwa i zniosą wizy. To już pewne (Duda załatwił). Będzie można jechać, wrócić kiedy chcesz i pracować. To będzie od razu wiza pobytowa a nie turystyczna. To formalność.

Gość pattiexdd
Myślę, że wyjazd jako Au Pair jest najlepszym początkiem. Lecisz na rok, poznajesz kulturę amerykańską, podróżujesz, uczysz się języka. Nie myślałaś o czymś takim ? Mieszkasz z amerykańską rodzinką, pomagasz im z dziećmi, a oni w zamian gwarantują Ci zamieszkanie i dają nieduże kieszonkowe. Ja wyjechałam na takiej zasadzie do Anglii i jestem bardzo zadowolona. Firma Prowork organizuje takie wyjazdy, wejdź na ich stronę i poczytaj, może Cię zainteresuje. www.prowork.com.pl Na stronie znajdziesz również blogi byłych i aktualnych au pair w USA, które na pewno zachęcią Cię do takiego wyjazdu. :)