Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaspen

Co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość Aaspen

Pewna dziewczyna w wieku 26 lat, co jakies 3 miesiace zauracza sie w obcym mezczyznie, twierdzac ze to magia, wielka milosc. To jest jak obsesja, gdyz w kazdym niemal przypadku robi sobie fotki, na ktorych wzrok ma utkwiony w jednym punkcie, tak jakby sie patrzyla w sina dal. Umieszcza je pozniej na portalach typu NK z podpisami w stylu: I'll be your love, dzien dobry Magio, z milosci do 'Czarnego'. W jej przekonaniu 'Czarny' to ktos, kto ma ciekawa osobowosc i pociaga ja fizycznie. Czesto sni o takim facecie, badz w ogole nie zasypaia, myslac o nim caly czas, ustawia opisy na gg odnoszace sie do niego, np. "How to cheat the love in 7 days", "Jestem twoja". Taka fascynacja trwa kilka miesiecy, po czym dziewczyna znajduje sobie nowy obiekt westchnien i znow przejawia niemal ten sam schemat postepowania. Co o tym myslicie? Spotkal sie ktos z tego typu zachowaniem? Dziewczyna usilnie twierdzi, ze jest normalna i nic jej nie dolega. Jakos trudno w to uwierzyc. Zazwyczaj tak sie zachowuja nastolatki, a nie, wydawaloby sie, dojrzale kobiety. To swego rodzaju powazne opoznienie w rozwoju emocjonalnym. A moze ona ma niskie poczucie wlasnej wartosci i probuje za wszelka cene sie dowartosciowac?

Gość slow kilka
wiesz, myślę, że to wszystko wynika jednak z potrzeby kochania i bycia kochaną. "bierze" pierwszy lepszy obiekt, który się nią zainteresuje - "wybucha" wielka miłość... niby na całe życie, potem jest jednak wielkie rozczarowanie i żeby zagłuszyć bycie samotnym - znajduje następnego, następnego i tak w kółko. gorzej będzie jak któregoś dnia na prawdę się zakocha... tacy ludzie niestety zazwyczaj tworzą toksyczne związki ;( cóż jeszcze mogę powiedzieć... niedojrzałość tej kobiety też dostrzegam...

Gość hehe :D
Niedojrzała dziewczynka, a nie kobieta.

Gość ma problemy emocjonalne
żyje w sferze marzeń. najwyraźniej świat rzeczywisty dał jej kopniaka w przeszłości i teraz ucieka do fantazji. zapewne ma to podłoże psychologiczne, które związane jest z wydarzeniami sprzed lat. powinna pójść do psychologa.

Gość Aaspen
boje sie ze w koncu od tego czestego mojego zakochiwania sie macica mi wypadnie. ostatnie moje rozczarowanie: moj ukochany domagal sie ode mnie seksu analnego

Gość Marrikaa
Znam podobny przypadek .Facet wystawia opisy na gg i na pewnym portalu. Robi to pod publiczkę dla dowartościowania własnego ego. To takie pajacowanie i niedojrzałość emocjonalna.

Gość o ja cie, ale jaja
Tak robią 15latki. Powiedz jej to.

Gość hahahahahhahahahahhahahaha
schizolka i tyle w tym temacie.

Gość fffijjukku
z ta nasza-klasa to przegiecie. ja nawet jak mialam 12 lat to tak nie robilam... ale niestety tez idealizuje facetow, ktorzy mi sie podobaja i duzo o nich mysle... do czasu jak sie nie okaze, ze facet jest nie w porzadku do mnie. wtedy dawaj na impreze i koniec.

Gość zle zagadujesz
ta klientka to jakas niedorozwinieta dzidzia. zostala w tyle ze swoim rozwojem emocjonalnym. z daleka od takich, bo lubia manipulowac ludzmi i tworzyc toksyczne relacje.

Gość asdadasdasasd
jestem w tym samym wieku i przejawiam podobne zachowania no moze nie az do tego stopnia ze jakies statusy na gg badz portalach a z czego to wynika? z silnej potrzeby bycia kochana... nie doszukuj sie w niej nienormalnosci, ona jest normalna tylko z tych jej znajomosci nic nie wychodzi mimo, ze na poczatku zapowiadala sie wielka milosc.