Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiejahehehehhehshshshhah

doradzcie jak zasugerowac spotkanie

Polecane posty

poznalam chlopaka w autobusie zagadal do mnie ale nawet nie zaproponowal nr tel(moze jest niesmialy nie wiem) w kazdym razie mieszkamy niedaleko siebie powiedzial mi imie i znalazlam go na facebooku wiec zaprosilam do znajomych potem on mi napisal wiadomosc ze go pozytywnie zaskoczylam, potem ja napisalam takis tam swirek bajerek on tez a potem w koncu zdecydowalam sie dac swoj nr i napisalam zeby sie odezwal jesli bedzie mial ochote jeszcze ze mna wrocic autobusem, a on na to ze zadzwoni jakby czul sie samotnie w drodze powrotnej do domu kurcze myslalam ze sie odezwie na kom albo chociaz napisze ze fajnie itd:( a tu nic chcialam isc na piwko z nim albo sie jakos tak ogolnie spotkac w weekend teraz a tu dupa mam cos odpisac na jego ost wiadomosc, jak zasugerowac spotkanko czy olać jesli on nie wychodzi z inicjatywa??

nie mam sie kogo doradzic, napiszcie co myslicie

oj tam oj tam narazie obejdzie sie bez.. co mam napisac?

masz napisać ,że wybierasz się ze swoimi koleżankami z gimnazjum na imprezę i bedziesz jechać tam autobusem :D

Gość awsdfghjkawsdftgh
zle zrobilas podajac numer jak juz jest na facebooku to udaje sie zimna i on sam o numer poprosi jak ezchce tzn jak mu stanelo miedzy udami w tym autobusie http://www.youtube.com/watch?v=47qzPb-I0mc

kurcze to juz chyba go oleje jak bedzie chcial to sie sam odezwie