Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luraaaaaa22323232323232

Powinnam dla właśnej godności go rzucić ale ciagle nie potrafię

Polecane posty

Nie wiem właściwie dlaczego. Wbrew pozorom nie jestem zdesperowana podobno jestem ładna i wcale nie głupia. Ale męczę sie z facetem ,który mnie poniża itd. To nie jest tak ,że nie mialam innego wyboru bo miałam. zawsze miałam jakiegoś faceta ,ale żaden nie byl taki chamski jak on.. I cos mnie przy nim ciagle trzyma , nie wiem co.On mnie poniża ,wyzywa , olewa , cigle chwalił taką swoja kolezankę co sie lepi do każdego faceta bez wazeliny to mu powiedziałam ,ze jak chce być z nia to droga wolna ,a on,, wiesz jakbym mógł to bym się minuty nie zastnawiał" .inni faceci byli zszokowani jej zachowaniem , jeden bardzo ja opieprzył jak coś do niego próbowała i dobrze bo on ma dziewczyne tylko mój taki głupi .. Może jestem głupia ,ale zwykle jak facet jest dla mnie dobry to ja się mniej nim przejmuje . A jak jest chamski tak jak ten to ciężko mi to zakonczyc.. Nie lubię być poniżana bo wbrew pozorom zalezy mi na własnej godności ,ale taką mam przekorna naturę i cos mnie przy nim trzyma dalej.. Chciałabym to zakonczyc i nie cierpieć ,ale ciągle mi sie to nie udaje już parę razy próbowałam, a potem jak on sie bardziej interesował to wymiekalam i znowu to samo..

up

Gość aha i achhhhh
zbierz resztki swojej godności i olej drania

Gość niveawea
Odejdz poki nic glebszego was nie laczy. Chcesz byc ciagle porownywana z innymi? Za kogo on sie ma ze cie tak traktuje? Poszukaj sobie faceta ktory zasluguje na ciebie bo ttamten nawet to kupa gnoju ni epowinien nazwyac sie mezczyzna a dupkiem

Gość .Inga87.
A jaka była Twoja relacja z rodzicami ? Bo tutaj jest chyba źródło problemu....Ja bym na Twoim miejscu poszła do psychologa skoro ten schemat ciągle powtarza się w Twoim życiu. Trzeba to w końcu przerwać. A sama jak widzisz, nie potrafisz.

On kiedyś był dla mnie super z charakteru na poczatku jak mnie ,,zdobywał" ,ale wtedy jakoś bardzo mi na nim nie zależało. A jak związaliśmy się na stale po jakimś pół roku znajomości może to on zaczął byc chamski wtedy właśnie nie wiem dlaczego ja tak mam ,że jak facet jest dla mnie chamski to mnie cos przy nim trzyma. Cierpię bo niby nie chce żeby ktos mnie tak traktował ,ale z drugiej strony wtedy szczególnie się do niego przywiązuję. A jak facet jest dla mnie dobry ,zabiega o mnie itd to mi tak bardzo nie zależy..

Ale mam nadzieje ,że w koncu mi się uda to zakonczyć .. Musi sie udać w koncu choć już planowałam pare razy to zrobić. no siewtedy do niego przestawałam odzywać itd ,a on wtedy zaczał byc milszy dla mnie bo sie bal ,że z nim zerwę . I znowu po jakimś czasie sie to samo zaczynalo.. A kiedyś było mi z nim tak fajnie.. jeździliśmy razem na wycieczki , on by wtedy wszystko dla mnie zrobił..Był taki jak jest nadal do znajomych .. ale to tylko jego maska bo do bliskich osob już taki fajny nie jest

up

Gość szukajszukajoszukja
nikt nie jest w stanie na dluzsza mete wytrzymac ponizania i moge sie z toba zalozyc ze to zakonczysz szybciej niz ci sie wydaje bo bycie popychadlem sprowadzi na dno nawet najtwrdsza osobe. A jeszcze szybciej to zakonczysz gdy pojawi sie mezczyzna ktory bedzie cie traktowal jak czlowieka musisz miec porownanie.

Gość cikitaaaaaaaaaaaaaa
Natura kobiety ma dwa oblicza ...! Delikatność i uległość !!!! często zdarza sie tak ,ze kobieta trwa przy takim ciemnym typie jest poniżana , bita , ... jej partner mam nad nią władze psychiczną i emocjonalną ..!!! Kobieta ta traci swoją godność , podaje sie temu ... nie umie powiedzieć STOP żyje złudzeniami ze on się zmieni ... zmiana nie następuje ponieważ facet widzi ,ze kobieta jest w jego sidłach i nie umie się przeciwstawić to go jeszcze bardziej nakręca daje pewność ,ze co by nie zrobił ona wiernie bedzie stała koło niego jak pies ! na dodatek chłopak dobry u tego typu kobiety nie miał by szans uznany by był za nudnego i nie interesującego faceta ! największy błąd i najczestszy jaki popełniają kobiety włażą do dupy facetowi ..., a on to bardzo sprytnie wykorzystuje !!!1 STOP DROGIE PANIE TO WY MACIE MIEĆ PRZEWAGĘ ..TO WY MACIE DYKTOWAĆ CO ON MA ROBIĆ !!! TRZEBA NIERAZ PRZESTAĆ BYĆ GRZECZNĄ , SYMPATYCZNĄ DZIEWCZYNĄ POPROSTU STAĆ SIĘ WULGARNĄ , JAK TRZEBA STRZELIĆ W PYSK ..I POKAZAĆ KTO TU RZĄDZI ...!!!!!!!!!!! inaczej notorycznie bedą takie tematy bo on mnie poniza a ja nie umiem zerwać !

Gość nanananannananan
mam ten sam problem i ten sdchemat wlasnie powtorzyl sie w moim zyciu po raz 3 a mam lat dopiero 21!!! 3 zwiazki z natury identyczne na poczatku facet za mna lata stara sie zalezy mu i ja to widze wtedy ja nie jestem nim az tak zainteresowana bo wiem ze i tak bedzie i tak mu zalezy a jak nie to szkoda zachodu im bardziej jestem dla niego oschla i robie co chce tym bardziej on zabiega pozniej nasetpuje zwiazek no i te relacje powoli zaczynaja sier zmieniac czyli ja z uplywam czasu zaczynam sie bardziej starac a on mniej po jakims roku badz dwoch sytuacje z poczatku jest taka sama tylko wtedy to ja za nim latam jak glupia i pokazuje na wszytskie sposoby jak mi zalezy a on ma mnie wtedy w dup*pie im bardziej ma mnie w du*pie tym bardziej ja sie staram im bardziej mnie olewa tym bardziej szkoda mi zakonczyc tego zwiazku i na wszytskie mozliwe sposoby chce to ratowac a on to widzi i nie robi nic tylko jeszcze bardziej mnie olewa ;] typowy schemat wiem co robie zle wiem jak to wyglada i wiem co powinnam robic ale jak mozna cale zycie kogos z kim sie jest w zwiaku zalozmy 2-3 lata olewac tak jak na poczatku? no i obecnie mam taka sytuacje ze powiedzialam sobie DOSC nie bede sie starac bo sama tego nie udzwigne i chce z tego zwiazku wyjsc z godnoscia takze tydzien sie juz nie odzywamy do siebie w sumie nie zerwalismy ze soba bo ani on ani ja tego nie powiedzielismy ale od zeszlej soboty sie nie odzywamy (mam chwile w ktorych chce mu napisac ze tesknie ze chce sie spotkac i naprawiac hehe zalosne a mam tez takie w ktorych mam ochote to zakonczyc napisac ze to koniec) ale wiem ze on tylko czeka na moj ruch az sie zlamie i cos mu napisze ..ale zebym miala sobie wszytskie palce zjesc i skoczyc z mostu z desperacji to sie pierwsza nie odezwe..