Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seeeennnnsual

czy wciąż myślicie o swoich byłych partnerach?

Polecane posty

Gość seeeennnnsual

j.w ja dziennie , mi9mo iz mam nowego partnera.dziwnie jest tak myslec o nich ale nie mam na to wpływu.wspominam i mysle mimo iz ubiegł juz ponad rok.ma ktos tak/.' teskniecie? jakie są wasze odczucia?

Gość Samanta_Munrosa
Nie tęsknię ani trochę. Bardzo mało myślę, prawie w ogóle. Jeśli już pojawi się jakaś myśl to zaraz uświadamiam sobie jak to wspaniale, że już z nim nie jestem. :)

Gość seeeennnnsual
nie wiem czy tesknie...ale mysle.dziennie mam go przed oczami. ale jak ktos wyzej napisał mam swiadomosc tego ze to nie był udany zwiazek.tesknie? nie wiem...moze i troche ale po co to tez nie wiem.

Gość takiii
chyba normalne jest to,że czasem się myśli o byłym,byłej. Tym bardziej jeśli przeżyło się z nim,nią parę lat..wspomnienia wracają,często gęsto coś przypomina o tej osobie,piosenka,jakieś zdanie.oczywiście często też mamy jakiś tam sentyment do ex-ją pamiętam parę ciekawych zdań jakie mi powiedziała na koniec,typu-zawsze jesteś mile widziany...w moim łóżku:)

Gość kobieta mysli o seksie
z bylymi

Gość seeeennnnsual
heheh mile widziany w łozku...hehhehe nieźle tesknisz za nią?

Gość miła???
Nigdy nie miałam chłopaka. Jakoś nie chce mieć. Ale wydaje mi się że gdybym się z kimś rozstała to na pewno by mi go brakowało, tyle że z czasem i tak bym o nim zapomniała. ;) Ja tak mam. Wiem bo często się zakochuje. Tyle, że w niewłaściwych ;) I jakoś nie ubolewam.