Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalia24

Taka sobie ja...

Polecane posty

nie wiem czy mozna nazwac to komleksami,nie jestem moze perfekcyjna,brzydka-tak nie uwazam,glupia tym bardziej nie bo niby dlaczego?tylko ze wstawilam swoje zdjecie?

widze ze do powiedzenia też wiele nie masz :O trzeba być wyjatkowo głupim żeby wzywając zdjecia,ktos może zrobić z nich "uzytek",niekonecznie dobry dla ciebie...było tu wiele takich przykladow

piekna nie jestem,gwiazda nie bylam i nie bede jezeli sie cos nie podoba to oszczedz sobie prosze takich komentarzy.

Proponuje zapoznac sie z definicja: forum dyskusyjne. komentowac mozna, owszem, ale czemu 99 procent komentarzy to gnojenie?

dziekuje Plum,ja sie wcale takimi komentarzami nie przejmuje,oczywiscie w jakis sposob to boli bo przeciez nic nikomu nie zrobilam...

Gość andrrrr
więcej tego czarnego pod ślepia nie dało się nałożyć??

dokladnie,a potem wielki lament,pretensja ze góry z chujem w gebie kraza po necie (mówię tu na przykladzie jednego takiego z kafe) może jak i ciebie to spotka to czegoś to cię nauczy,durna dziewucho 🖐️

A dlaczego nie wstawiac? to jakis mus? czy w regulaminie powinno byc napisane: nie wstawiaj swojego zdjecia na forum bo dostaniesz taki opierdol od pozostalych forumowiczow ze pojdziesz sie powiesic. pominac fakt ze gro komentujacych nie ma swej foty na forum? nie. fajnie jest zobaczyc zdjecie, i napisac jakie to brzydkie, proste jak pierdolenie. tylko po co? a poza tym, uroda to kwestia gustu, wg. mnie dziewczyna jest ok i tyle, albo ok, albo nie ok. i wystarczy, po jaka cholere inne teksty?

Gość Zdegustowanaaaa
ile bierzesz za godzinę?

wstawilam swoje zdjecie i co sie stalo?czy tu juz nie mozna normalnie porozmawiac?albo wygladasz jak bogini albo wcale nie wstawiac to wtedy sie moze ktos odezwac,a i zapomnialam jeszcze jak bledow ortograficznych czy interpunkcyjnych nie robi sie to jest ok.

To nie kwestia zdjecia, problem polega na tym ze niektore osoby myla forum dyskusyjne z portalem typu fotka itp. popatrz, nikogo nie interesowalo co masz do powiedzenia, rozmowa, nie! tylko fakt ze wstawilas swoja fote sie liczy. dlaczego ja wstawilas to twoja indywidualna sprawa, wara innym od tego. ot co!

Gość tadek przystojniak
szukasz faceta?

rozumiem,moze i zle zrobilam.Chcialam tylko i wylacznie poklikac z kims w koncu to forum dyskusyjne a to ze chcialam by ten kto ze mna pisze wiedzial jak wygladam...no coz, kazdy ma prawo do swojego zdania no ale z takim czyms sie nie liczylam.

sama widzisz zatem ze nie warto sie wychylac, nic zlego nie zrobilas, wkleilas link ze swym zdjeciem i ok. natomiast inna sprawa to reakcje ludzi ktore sa jakie sa i trudno, nie ma co sie przejmowac. to forum jest naprawde specyficzne, tu sie dostaje zjeby za szczerosc.

widze ze nikt nie ma ochoty pogadac,i wszystko przez to ze wstawilam zdjecie.Trudno milego dnia wszystkim