Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalia24

Taka sobie ja...

Polecane posty

nie oczekuje komentarzy swojego wygladu,chcialam poprostu by ten ktos kto zemna pisze wiedzial z kim ma do czynienia,a ze bardzo zadko takie cos tu jest o ile w ogole, postanowilam wiec sprobowac.

Randman:i do tego nie wyglądasz na materialistyczną szmatę. traktuje to jako komplement:)

Bo tak jest, to zdecydowanie komplement! Masz twarz w której widać coś na kształt...szlachetności. Ciekawe jak jest z Tobą naprawdę.

jak to jest ze mna naprawde?ciezko tak co kolwiek o sobie tutaj napisac by znowu(ten kto czyta)nie odebral tego w inny sposob jaki powinien lub bym chciala,pozatym wydaje mi sie ze trzeba najpierw kogos poznac by cokolwiek o nim powiedziec. uciekam:zaraz bede potrzebowac zapalek by powieki podtrzymac:) dobranoc

Usunęłaś już swoją fotkę? Teraz link mi się nie otwiera. Za bardzo przejmujesz się tym, ze ktoś może ocenić Cię jako nieskromną. Chyba żyjemy w takich czasach, że można już przyjąć do wiadomości, iż wysoka samoocena oraz eksponowanie zalet nie jest żadnym grzechem. Czy dobrze myślę, że masz pewne problemy właśnie ze swoją samooceną i założyłeś ten topik by w końcu dowiedzieć się jak Cię odbierają inni? Jeżeli krępuje Cię pisanie o swoich zaletach to napisz coś o swoich wadach. Masz np jakieś braki w sylwetce? Tego na zdjęciu nie było widać.

nie wiem co sie stalo sama jej nie usunelam,nie chodzi o jakas niska samoocene tak nie jest,wrecz przeciwnie,jestem zadowolona z tego jak wygladam.wyjasnilam wyzej z jakiego powodu fotke wstawilam i tylko i wylacznie o to mi chodzilo.

Gość sentimentallll
a ja nie widze zdjecia ?? no pokazcie

Gość i love berlin
chcesz sie wylansowac czy co? :O

Gość mysia ale naprawdę
żałosna to jestes Ty.nie poprzez wstawienie fotki.

To już inna fotka niż wczoraj. Ale skoro już to robisz zamieść ich więcej. I KONIECZNIE Z SYLWETKĄ. Chciałbym wiedzieć jakie masz kształty a także i styl. Co wogóle skłania Cię do uczestniczenia w tym forum?

widze ze duzo chcialbys wiedziec i zobaczyc:)to ze wstawilam tu swoje fotki nie znaczy ze jakas pusta glupia dziewczyna zemnie,no niestety nie kazdy tak uwaza ale to mnie nie interesuje.Na szczescie jest tu gromadka "normalnych"ludzi z ktorymi mozna poklikac:)

Gość odakkkkkkkaa
Ladna i naturalna z Ciebie dziewczyna, ale ja bym tu nigdy swoich fotek nie wlozyla. Nie boisz sie, ze Cie ktos znajomy zobaczy i rozpowie, ze wkladasz swoje zdjecia na to, badzmy szczerzy, glupie forum.

Gość i love berlin
Gdybyś miała trochę oleju w głowie nie wstawiałbyś desperacko swoich fot,i nie rób z siebie wielce inteligentną bo się błaźnisz dziewczyno i tyle

Czy wstawienie fotki na której widać figurę świadczy o pustocie skoro wstawienie fotki twarzy wogóle nie jest taką przesłanką? Masz coś o ukrycia ;-). Czyżby jednak braki? :-(. Przecież nie pisałem o zamieszczaniu aktów...(na razie ;-) ) I zauważyłem,ze rzadko odpowiadasz na pytania a to w końcu Twój topik, poświęcony Twojej osobie.

Ludzie czego wy chcecie tak naprawde?to ze nikt nie wstawia tu swoich zdjec nie znaczy ze ja nie moge,ile razy mam pisac ze chcialam by osoby ktore ze mna pisza wiedzialy jak wygladam,czy cos w tym zlego?a co z nk,fb,fotka itd.tam tez ludzi wstawiajacych swoje zdjecia krytykujecie. nie uwazam by forum bylo nie do tego,tylko niektorzy ludzie przesiadajacy tutaj sa poprostu zalosni...