Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalia24

Taka sobie ja...

Polecane posty

tak sobie sledze niektore posty,i zastanawiam sie z kad tyle agresywnych i wulgarnych wypowiedzi sie bierze,czy nie mozna normalnie ze soba poklikac?

dziekuje serdecznie,milo cos takiego przeczytac no ale niestety niektore wypowiedzi byly takie obrazliwe ze zglosilam je do usuniecia,nie rozumiem takich ludzi spojrza tylko na zdjecie i zaraz od pustakow i nie wiadomo czego ublizaja.

Gość sdfgsdhsddsfg
A ja jako facet chyba w podobnym wieku(jeśli 24 to wiek??) powiem szczerze że jakoś mnie urodą nie urzekasz,chociaż brzydka nie jesteś,ale jakoś nie mój typ.Natomiast mogę powiedzieć że oczy masz ciekawe :)

Bo wiesz dzięki temu że komuś pojadą sami czują się lepiej Takie jest myślenie no i wiesz sami wyglądają jak pół dupy zza krzaka że wstyd swoje foto wystawić to co mają zrobić?? Wyzywają

Gość PIP,.,.
Fajna właśnie jesteś, wyglądasz na normalną :)

sgf...-jestes jedynym chlopakiem chyba ktory w taki sposob sie wypowiedzial i cieszy mnie to,nie musze sie przeciez nikomu podobac,ale czy trzeba odrazu takimi ublizajacymi tekstami sypac...

Gość PIP,.,.
a jesteś szczera???? Dla mnie to jest chyba najważniejesze u dziewczyn

nie mam juz tylko samej siebie na mysli,pelno tu takich wypowiedzi.Nawet za szczerosc zostajesz zje....

Gość górnik
Co wy gadacie bardzo ładna dziewczyna

Gość PIP,.,.
sfrustrowane dzieci :) taki poziom wysoki tutaj jest

Gość sdfgsdhsddsfg
natalia24 Niestety niektórzy chyba są tutaj tylko po to aby się dowartościować w jakiś sposób-takie uroki tego forum,chociaż nie każdy taki jest.Na przykład ja :P

czasami mam wrazenie ze ludzie "normalni"to chyba juz gatunek wymarly,normalni czyli-z ktorymi moge porozmawiac(poklikac )bez obawy ze jak strzele jakas gafe to nie zostane w jakis sposob ukarana t wysmianiem to spojrzeniem typu-z kad Cie wytrzasneli itp.itd.

Gość PIP,.,.
no dzisiaj naprawde trzeba być człowiekiem wielkiej wiary. Żeby wierzyć w ludzkie dobro :(

Oj natala Tutaj nawet jak palniesz jakieś przejęzyczenie to będziesz wyzwana od pustaków więc pisać tu trzeba ze słownikiem hehe :P

czy moze tekstem typu Ty-pustaku,bezmuzdzku,brzydalu itp.i to tylko ze tak jak ja wstawilam zdjecie,lub piszesz prawde(to co myslisz)i wtedy czlowiek sam zaczyna w pewnych momentach watpic sam w siebie...i ogolnie w ludzi...

Gość PIP,.,.
dlatego, przejmowanie sie kogoś zdaniem to jest totalna bzdura.!!!!

Bardziej niż w siebie zwątpiłabym w ludzi... Cóż nie idzie już z nikim pogadać

Gość sdfgsdhsddsfg
natalia24 Jak bierzesz tak do siebie to co napiszę tu ktoś o tobie to dam CI radę,nie wchodź tu na forum bo nie warto :)

a ja myślę że warto, przynajmniej można się pośmiać jak ludzie szastają do sibie kurwami i innymi takimi

Gość PIP,.,.
Srać na ludzi. Jeść Ci niedadzą ani twoich problemów za CIebie nierozwiązą ani rodziną sie niezaopiekują. Tacy kafejkowicze to dla mnie tylko statyści w moim życiu. Co znaczy dla ciebie jakis pajac który Cie tutaj obraził???

Gość sdfgsdhsddsfg
UrsaMinor Ty się śmiejesz,ja się śmieje a ona bierze to do siebie,więc po co ma tu wchodzić i się dołować??

dzieki kochani za takie wypowiedzi-powinno byc takich wiecej,bo mozna przeciez napisac swoje zdanie nie obrazajac nikogo. kazdemu z osobna zycze milej nocki,i kto wie moze do nastepnego klikniecia:)

Moim zdaniem jesteś bardzo ładna i do tego nie wyglądasz na materialistyczną szmatę. Fajna. Rozumiem, że zamieszczasz fotkę bo oczekujesz komentarzy wyglądu, ale z oczu można też wyczytać charakter.

nie nie,nie biore tego az tak do siebie bo chyba juz dawno nie bylo by mnie tu,a pozatym macie racje czym sie tu przejmowac jak to pip napisal(a)sfrustrowanymi dziecmi nie ma co. dobrej nocki wszystkim,buziole