Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raper namber łan

DOKOŃCZ RYM

Polecane posty

Gość raper namber łan

Jestem niebezpiecznym facetem, urywam kobiecie głowę i sprzedają na allegro za połowę ...

Gość BAWIULEK KAFETERYJNY
JAK ROLNIK SWOJĄ KROWE

i dziekuje za namowe wydluze se malego o polowe i bede postrach w mojej wsi zadna krowa nie ucieknie mi

Gość hello hello
a może krowa się wystraszy i nadziele Cię :D

Gość korfanyt
krowa sie wystraszy ale byk poleci do mojej Kasi Wbije jej kutasa a ja wloze jej w usta mojego obleśnego balasa Będzie długo ssała aż jej du.pa nie będzie pierdziala

Gość zed is dead
Jestem niebezpiecznym facetem, urywam kobiecie głowę i sprzedaję na allegro za połowę ... Mam nieświeżo pod napletem Ptak mi śmierdzi jak czipsy cebulowe

KROWA ROBI KUPE PLACEK OD RANA MNIE BOLI WACEK SPERMA W JAJACH MI BUZUJE BIEDNĄ KROWE BYK ŁADUJE KAŻDY O WALENIU MYSLI DO MNIE DZIS JECHOWI PRZYSZLI I GADALI O MIŁOSCI POŁAMAŁEM SEKCIE KOSCI BO JA JESTEM AGRESYWNY W MYM POJĘCIU BARDZO ZRYWNY NIE DAM SOBIE W KASZE DMUCHAC NIE DAM SIE WAM K..Y RUCHAC A TEJ KROWIE PODARUJE I SIE W KIBLU ZMASTURBUJE!

KIEDY TRZEBA JESTEM GNOJEM I SIE WCALE WAS NIE BOJE JESTEM CIĘTY,NIEUGIETY LUBIĘ NISZCZYC PODŁE MENTY,KTÓRE NISZCZĄ LUDZKIE ŻYCIE POCHŁONIĘCI W SWYM ZACHWYCIE BY POKAZAC SWOJĄ WŁADZE WSZYSTKICH TAKICH SZYBKO ZGŁADZĘ WYPROSTUJE I WYSADZE WY DZIEKOWAC MI BEDZIECIE ,,ZE BAWIULEK JEST W TYM SWIECIE!

I NA KONIEC MI POWIECIE W JAKIM ŚWIECIE WY ŻYJECIE DLA NIEKTÓRYCH BEZ RATUNKU, BEZ POMOCY MOCNYCH TRUNKÓW SWIAT OSZALAŁ A MY Z NIM DOKOŃCZYŁEM TAMTEN RYM!!!

KAŻDY PODSZYW TO KUPA ŁAJNA NAWET GDY TWA PROZA MOŻE BYC FAJNA TAK TYLKO POTRAFIĄ ROBIC PATOLOGIE TWORZĄC POPIEPRZONĄ SWĄ IDEOLOGIE