Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elfik1234

Dam pracę

Polecane posty

Gość elfik1234

Poszukuję osób, które w prosty sposób chcą trochę zarobić. Praca w dowolnych godzinach w charakterze konsultanta/ki znanej firmy kosmetycznej. Wynagrodzenie prowizja do 40%. Praca polega na zbieraniu i realizacji zamówień swoich klientów. Jedyny wkład własny to zaangażowanie. Praca dla wszystkich, którzy cenią sobie wolny czas- jesteś swoim własnym szefem, sam/a decydujesz ile czasu poświęcasz na zbieranie zamówień. Wpisowe 0zł +prezent. Chcesz dowiedzieć się więcej? napisz do mnie!

Gość Konsultantka_
To kiepski biznes, latałam jak głupia, moi znajomi mieli mnie już dosyć, unikali mnie. A zarobek to kpina...tylko liderzy i góra spija nektary. Teraz pracuję na kasie w markecie i zarabiam 4 razy więcej.

Gość oigofgiopigodfiop
A WON !!

Gość bn vmvghnvgb
dziadostwo jakich malo, nie oplaca sie nikt nie kupuje tych daremnych kosmetykow chyba ze za pol darmo na allegro

Nikomu nie trzeba narzucać się na siłę:) Bo jeśli ktoś nie potrzebuje kosmetyków to i tak ich nie kupi. Dobrym sposobem jest np. zostawianie kosmetyków w pobliskim sklepie np spożywczym. Ktoś widzi katalog i bierze do domu żeby go przejrzeć. Coś mu się spodoba to dzwoni do Ciebie i zamawia. Praca wychodzenia z domu. A co do zarobków to na początku może nie ma kokosów ale jest to dodatkowa forma zarobku, szczególnie dla osób które mają stałą prace. Nie mają konkretnych godz. Pracują kiedy chcą. A wysokość zarobku zależy tylko od Ciebie i Twojego zaangażowania.

Gość Konsultantka__
W spożywczym to ostatnio tylko na cukier był popyt.

Gość bn vmvghnvgb
elfik bys Ty mogl zbierac kokosy za tych ktorych wpieprzyles do tego rodz nedznego zarobku

Gość Lusnia
po tych mazidłach to jedynie dermatolog pomoże

Gość Gruby_Luk
Facet i tak woli kobietę bez tapety, wy malujecie się same dla siebie... taka babska rywalizacja. Wiadomo że u kobiety i tak najważniejszy jest tylko bar i zaplecze.

AVON to nie tylko kosmetyki do makijażu ale również zapachy, biżuteria i akcesoria:)

Gość Luśnia
kochana perfumy to się kupuje francuskie A VON sprzedaje namiastkę zwaną perfónami

Gość kmlwi
to z innej beczki ja proponuje zarobek za czas spedzony podczas Waszego codziennego surfowania po sieci wystarczy ze macie wyswietlony na ekranie maly pasek-baner ze zmieniajacymi sie reklamami kazda minuta to punkt, a kazdy punkt przybliza Was do wyplaty zainteresowani -prosze podac maila lub gg

Gość kmlwi
masz juz na mailu linka i blog na ten temat :) w razie czego - pytaj

Gość tfx
wczoraj przeliczylo mi pierwsze punkty na pieniadze w tym 20dolar, moze byc, jak sie zareklamuje troche znajomym to jakos idzie..