Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orchestra465

Pomysł na romantyczną randkę.

Polecane posty

Gość Orchestra465

Chciałabym zrobić dla swojego chłopaka coś miłego, romantycznego, żeby pokazać mu jak bardzo mi na nim zależy. Może ktoś udzieli mi swoich cennych rad? Może macie jakieś sprawdzone sposoby? Jak u was wyglądają randki? Spontaniczne, zwyczajne czy może czasem zaplanujecie coś wyjątkowego?

Gość Orchestra465
Jakieś bardziej kreatywne propozycje?

Gość Orchestra465
Żadnych? :(

Gość gwoli wyjasnienia...
wiekszosc facetow nie przepada za takimi klimatami, pojdz z nim na dobry fim, gdzie jest duzo akcji...i bedzie rozanielony, zobaczysz.

Gość niestety z badań nad gatunkiem
wynika, że dla faceta "romantyczna kolacja" etc to nie jest okazywanie miłości i tego, jak ci na nim zależy, tylko straszliwa katorga, chuj wie co, i czy ona potem jednak pozwoli się przelecieć?! Jeśli chcesz pokazać facetowi, że ci na nim zalezy, kup mu piwo, idź z nim na mecz, umyj jego samochód.... Zrób coś dla niego ALE takiego, co on sam by dla siebie zrobił, tylko mu się nie chce. No wiem, jestem straszna, ale taka prawda.

Gość zrób dla niego
striptease; jak wyżej ktoś napisał - kino z dobrym filmem; dobre jedzonko, a potem jeszcze lepszy wypad do łóżka :D trudno radzić, jeśli nie znamy Twojego chłopaka - ile osób tyle potrzeb - jedni lubią coś ekstremalnego, inni spokojny wieczór przy lampce wina.