Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslona myśl

CO WYBRAĆ?

Polecane posty

Gość zamyslona myśl

hey, wyobrażcie sobie ze macie 21 lat ze macie faceta jestescie z nim 3,5 roku i jestescie w skali od 1-10 szczesliwe na 6- bo roznie to bywa, z reszta wkradla sie juz rutyna, znudzenie, on nie okazuje Ci tyle zainteresowania, nie chodzicie na zadne imprezy ,no moze czasem> bo on jest domatorem, ale poza tym jest slodki, uczynny, dba o Ciebie i liczy sie z tym co myslisz. Pojawia sie wizja wyjazdu do angli do chlopaka ktorego poznalas 3 lata temu. Zawsze chcialas sprobowac ale nie moglas bo bylas juz w zwiazku... On jest cudowny, zawsze chcialas tez sprobowac innego zycia, w innym kraju, z innymi mozliwosciami... co robisz ?

Gość zamyslona myśl
co byscie zrobily na moim miejscu ?? pytanie kieruje do kobiet bo one chyba tylko zrozumieja to uczucie.. zostac w stalym i stabilnym zwiazku czy zaryzykowac.. ?

Gość ghdtrutyd
zostalabym z chlopakiem ktory mnie kocha. na swoim przykladzie wiem ze keidys chodzilam dlugo z kolesiem ktory naprawde mnie kochal. mi sie znudzil, poznalam inengo, zostawilam go, zeby sie rozerwac. i potem tego dluzo zalowalam .

Gość zamyslona myśl
wiadomo jak wyjade to praca bedzie nieciekawa bo w agenci towarzyskiej ale za to nie bedzie rutyny a ja taka mloda to nie lubie rytyny

Gość zamyslona myśl
wlasnie tez sie troche boje ze bede zalowala... a z drugiej strony jak sobie mysle ze gdybym zaryzykowala moze bylabym mega szczesliwa ?? wkurza mnie ta monotonia i to ze czasami czuje ze i ja i on chcmey od siebie odpoczac...

Gość zamyslona myśl
ej nie podszywaj sie za mnie.

Gość przyszły psucholog
Sam fakt że się zastanawiasz oznacza że jeśli nie spróbujesz będziesz żałowała. Jedz!!

Gość taka i owaka
za duzo sie zastanawiasz jak dla mnie chyba nie kochasz kolesia tak bardzo jak ci sie wydaje, moim zdaniem nic nie stracisz wyjezdzajac, a im dluzej z kolesiem bedziesz tym wieksza rutyna cie czeka, nie z kazdym mozna popasc w rutyne i nadal z nim byc

Gość zamyslona myśl
przyszły psychologu: myslisz ze zawsze bede sie zastanawiala jakby to bylo gdybym pojechala.. ?

Gość zamyslona myśl
taka i owaka: mówisz ? czyli tym bardziej powinnam wyjechac..? Jeju.. kiedys miedzy mna a nim bylo inaczej... Teraz chyba wszytsko sie wypala... przykro mi z ztego powodu, bo bylam naprawde szczesliwa a teraz coraz trudniej. Miekasmzy ze soba od 2 lat i jakos tak wygasa ten plomyczek

Gość próbować trzeba
Jade bez zwloki.Jak mozna poznac zycie,jesli od nastu lat sie jest z jakims gosciem przez kilka lat????!!!!!!!! Zna sie tylko i wylacznie tego goscia a reszta doswiadczen i zycia ucieka,wiec sprawa jasna

Gość zamyslona myśl
i tak bez zawahania ? nie zawahałabys sie ani chwilki ?