Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

być albo nie być

Nie mam siły żyć

Polecane posty

Okropnie się ze sobą męczę. Nikt mnie nie rozumie, nie mam nikogo. Już nie daję rady. Mam dosyć takiego życia, tego świata. Jesteście w korzystniejszej sytuacji, bo nie musicie mnie znosić, a ja... muszę ze sobą zostać...

Taki los ludzi wyjątkowych :-) Albo masz charyzmę i pociągniesz za sobą innych, albo zostajesz sama.

Gość bycbyc
eee tam, nie zalamuj sie Czemu nie masz nikogo, a rodzina, ktos bliski?

Gość (nie)normalna
ręce opadają. skoro musisz się ze sobą męczyć to znaczy że jest coś nie tak. jak ci coś nie pasuje to to zmień, prosta zasada. najłatwiej to jest powiedzieć "nie umiem" "nie daję rady" w życiu zawsze jest pod górkę bo to droga w stronę szczytu.

Próbowałam coś zminić. Rok temu byłam u psychologa, ale w niczym mi nie pomógł. Od jakiegoś czasu wmawiam sobie różne pozytywne rzeczy, przez krótki czas było lepiej, ale znowu wszystko do mnie wróciło. Od zawsze jestem na uboczu. Już nie mogę tego znieść. Na rodzinę nie mogę liczyć. Ojciec pjak i psychopata, a mama nigdy nie mogłam porozmawiać o problemach, o moich uczuciach... Siostra nie rozumie. Jak chcę komuś powiedzieć o mom świecie, o moim wnętrzu, to patrzą na mnie jak na debila. Czuję się tak, jakbym stała nad przepaścią i nikt nie chciał mi podać ręki.

Gość ja ci poradze tak
zostan psychopata i pijakiem jak ojciec To twoja karma

Gość (nie)normalna
być albo nie być jak chcesz pogadać to napisz 24435052

Gość Kotek001
Nie licz zabardzo na rodzinie . Znajdz sobie podobnych do siebie , postaraj się zrozumieć siebie i innych , pozatym możesz tu napisać w czym problem , dobrze jest z siebie wyrzucić takie rzeczy , ty jesteś anonimowa , ja rak robię i mi to pomaga

Nie wiem, w jaki sposób mam znaleźć podobnych do mnie. Tak trudno mi porozumiewać się z ludźmi. Nie radzę sobie z natłokiem swoch myśli, emocji... Jak ktoś wyżej poradził - stań się taka, jak ojciec. Wiesz, to możliwe, podobno jestem do niego podobna. Zadowolony(-a)???