Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mazaczek18

KULTUROZNAWSTWO _ STUDIA ! Pomocy..

Polecane posty

Gość mazaczek18

Chcialabym w tym roku zaczac studiowac zaocznie kulturoznawstwo w Poznaniu. Czy ktos studiuje to gdziekolwiek i moze mi cos powiedziec ? Wiecie moze ile kosztuja takei studia i jaka trezba miec mature ? Licze na Was kafeterianie ;)

Gość mazaczek18
No co jest z Wami dzisiaj.. Ani odpowiedzi, ani wypowiedzi, nawet podszywow :D

Gość mazaczek18
marzę o pracy w biedronce 🌼

Gość mazaczek18
Dzieki podszywku, chcoiaz Ty :D Zawsze marzyłam o pracy w bożej krowce, bo owoce moglabym czyscic slina i kradłabym jedzonko :D

Gość gsdhxfyjdgxykxtklyuyklhful
fajny kierunek, tez bym chciala

Gość paschalina
ja studiuję w Krakowie, ale hmmm.. tu kulturoznawstwo kulturoznawstwu nierówne, bo UJ ma kilkanaście specjalizacji kulturoznawstwa. ale takiego ogólnych studiów bym nie polecała- masz mały wybór co do fakultetów, uczysz się wszystkiego po trochu, więc jak coś Cię zainteresuje to na wykładzie jest trochę mało, a jak jest przedmiot, który Cię nie interesuje to też żadna przyjemność. ogólnie fajne studia, ciekawi wykladowcy i ludzie. nastaw się na dużo biegania po bibliotekach/czytelniach.

Gość mazaczek18
Dziekuje, no w sumie chcialam to studiowac bardziej jako hobby, bo chcialabym sie wziac za psycholgoie albo dziennikarstwo, tylko najpierw bede musiala powtorzyc mature.. :)

Gość paschalina
nie ma za co :) w sumie dziennikarstwo też rozważam jako podyplomowe. kulturoznawstwo bardzo rozwija i zmienia postrzeganie wielu procesów we współczesnym świecie :) tylko trzeba powołania, żeby przebrnąc przez te wszystkie lektury ;)

Gość wulgarny michau
i tak będziecie w biedronce zapierdalać

Gość mazaczek18
To co ze bede zapierrdalac w biedronce, przynajmniej bede wiedziala ze Picasso to nie tylko rodzaj samochodu, cieniasie.. Mam problem z tymi studiami, bo kompletnie nie moge sie zdecydowac.. ;)

Gość paschalina
jak nie spróbujesz to się nie dowiesz ;) póki co może dowiedz się kiedy kulturo w Poznaniu ma wykłady i po prostu przejdź się, porozglądaj, popytaj, posłuchaj :)

Gość mazaczek18
No chyba bede musiala, bylam juz na wydziale filologi w zeszlym roku, ale wtedy ejszcze planowalam kierunki biologiczne i bylam tak przy okazji konkursu.. :)

Gość paschalina
najlepiej jest zasięgnąć języka na miejscu, ewentualnie na jakichś targach edukacyjnych :) ja muszę już uciekać,jakby co spotkamy się w Biedronce ;)

Gość mazaczek18
upuje :D

Gość mazaczek18
nie umieraj temacie ! moja ciekawosc nie jest zaspokojona..