Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalaka dziewczyna.

Mój ukochany poszedł sobie na grilla, z wódką...pocieszcie

Polecane posty

Gość dalaka dziewczyna.

Mieszkamy od siebie 100km, napisał,ze idze do znajomych (znam ich b.dobrze znajoma to moja przyjaciólka) ale tam wpada tez kolezanka, z którą kiedyś coś go łaczylo, nie miałam jak tam pojechać,a on napisal,ze kupił wodke i sobie idzie tam popic. Nie chciał do mnie przyjechac, choć nie widzieliśmy się 2 tygodnie a dziś własnie zrobił samochód, wszystkich wozi, kolegów, kolezanki, a do mnie nie chce wpasc, jeszcze napisał,ze mam się nie gniewac,a jest mi tak cholernie przykro

Gość Będę szczera do bólu
będą musieli się mocno tulić do siebie bo jeszcze jest dosyć zimno żeby grillować:P chyba,ze na elektryku

Gość dalaka dziewczyna.
:-(

Gość alalaaa
Nie martw się kochanie, tez idź na imprezę.Daj mu trochę swobody, bo w końcu sam się zerwie z łańcucha

Gość buahahahhahahahhahahahaha
Mój też ostatnio jakiś taki dziwny , mało ze mna rozmawia przez telefon etc ale moze to dlatego , ze jest w pracy :P kochana moze Twój facet potrzebuje troche wolnosci , moj pije z kumplami raz w tygodniu , albo dwa:P w zaleznosci , zdarzyłam sie przezwyczaić , no ale nigdy nie było takiej sytuacji , ze zamiast spotkac sie ze mna spotykał sie z kolegami , np. ostatnio chcieli do niego wpasc ale ja mialam do niego przyjechac wiec im odmowił , to logiczne...:P

Gość dalaka dziewczyna.
Nie dam rady isc, bo jestem z wioski, musiałabym pojechać pociagiem chyba do miasta, na impreze, bo wypiłam piwko. Daje mu swobode, ale jest mi przykro,ze zamiast wpasc do mnie wybrał grilla

Gość dalaka dziewczyna.
Naprawdę ma swobody pełno, niczego mu nie zabraniam, bo nie chce a i tak zrobi co chce, a ten grill a ta jego była laska tam. Może isc gdzie chce, ale już wiem, jaka jestem wazna dla niego?

aaa i jeszcze jedno , moj jak pije z kumplami to albo u niego w domu , albo u kumpli w domu , w barach raczej nie...tam nie ma bab , wiec jestem spokojna ;)

kurde Ty wiesz , ze jak bym wiedziała , ze idzie pić a tam bedzie jego była babeczka to bym sie wsciekła ... wie , ze moze isc gdzie chce , ale nie tam gdzie jego eks...no tego bym nie zniosla , kazda babke ale nie ją:O