Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaonaaaaa111

szukam sponsora, ale nie wiem ile moge oczekiwac..?

Polecane posty

Gość onaaaaaaonaaaaa111

ile bierzecie dziewczyny? poza tym bierzecie za spotkanie czy miesiecznie...? i jak szukalyscie waszych sponsorow? nie wiem jak sie do tego zabrac najlepiej.. :(

Gość sdafsafasfasgafd
Gratuluje :P

Gość onaaaaaaonaaaaa111
skoro nie wiesz czemu to robie to mi nie gratuluj i sie nie smiej, a moze ktos mi naprawde powie ile mozna oczekiwac??? i gdzie szukac??

Gość hshdhdh
po co ci sponsor, daj od razu ogloszenia na jakims portalu dla prostytutek to bedziesz miala wiecej chetnych

Gość onaaaaaaonaaaaa111
ja chce jednego a nie wielu! stalego! a ladna jestem :)

Gość hallelujjaaa
Zamiast sie sprzedawac idz lepiej do normalnej pracy. Moze mniej zarobisz, ale przynajmniej bedziesz mogla na siebie patrzec w lustrze bez odrazy.

Gość lossssssss
Niech już będzie ten koniec świata :(

Gość sdafsafasfasgafd
Nie wiem dla czego to robisz,ale żadna,nawet najgorsza sytuacja Cie nie usprawiedliwia i dla mnie jesteś zwykłą kurwą :P

Gość f=ja22cdaw
po pierwsze na czacie sporo takich znajdziesz po drugie bierz jak najwiecej po trzecie jak jesteś ładna to możesz dużo jak brzydka to może i sponsora nei znajdziesz

Gość onaaaaaaonaaaaa111
po pierwsze - pracuje normalnie, chyba nie myslisz ze zamierzam sie z tego utrzymywac po drugie nie wzne czemu to robie, to moja sprawa, ale tylko ja moge wiedziec czy slusznie czy nie sluysznie a po trzecie - ja cche miec jednego i stalego sponsora, to prawie jak kochanek i nie opowiadajcie mi ze jestem jak prostytutka ktora 10 dziennie obrabia. to moze napisze inaczej.....chcialabym miec takiego co mi tak 8-10 tys miesiecznie placi - myslicie ze sa tacy?

Gość hshdhdh
watpie, jak masz tyle kasy to mozesz miec najladniejsza laske z pobliskiego liceum ktora za o wiele tansze prezenty cie zadowoli

Gość sdafsafasfasgafd
onaaaaaaonaaaaa111 Po pierwsze to mnie nie obchodzi czemu chcesz to robić bo zwisa i powiewa mi to,twoje życie,twoja dupa to rób co chcesz ;P Dobra,ja już nie zaśmiecam ci tematu.Powodzenia i miłego wieczoru.

Gość onaaaaaaonaaaaa111
8 tys to za duzo?

Gość jshdfsdhf
3-4tys max

Gość hallelujjaaa
Mnie tez niewiele obchodzi, co robisz ze swoim cialem, jak Ci odpowida takie ponizanie sie to twoja sprawa. Powodzenia

Gość .,.,.,.,.,,.,.,.,,..,.,.,.,.,,
staszek Ty zboku

Gość w temacie
zapomnij laska. 8-10 tysi ci będę oferować erotomani gawędziarze i kolekcjonerzy fotek. Nigdy nie debatuj z takimi. Realnie to 2000 max. Żeby zarobic 4 tysiące trzeba miec dojscia, a o to bardzo ciężko. Więc nie wyskakuj dziewczynko z takimi kwotami bo się skonczy jak zwykle na godzinki w burdelu. Wspomnisz moje słowa.