Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihahaha

HHAHA śmieszycie mnie śmieszni ludzie

Polecane posty

Gość ihahaha

obserwuję was od jakiegoś czasu i nie mogę się nadziwić.. dlaczego z taką zawziętością bierzecie udział w tych durnych dyskusjach? brakuje wam rozmowy w 'normalnym" życiu ? :D te problemy są tak durne.. a odpowiedzi jeszcze durniejsze i niekiedy na kilka stron jak jakiś denny użytkownik z liczbą postów 5000+ próbuje dowieść swojej racji :D hahahhahaha

Gość hahahahah hahahaha
no naprwde!!! hahahaah!! no jak to mozliwe!!! taki swiatły umysl się tu marnuje!!!! co za wnikliwa obserwacja!!! :D gratuluje! hahahahh! no kapitalne! hahahah no super jesteś! :D

Gość rychu buła
tak samo jak ci idioci ktorzy zakladaja takei tematy :D pewnie autorowi tego tematu brakuje rozmowy w 'normalnym" życiu :D

Gość ubvuusih
to co tu robisz, skoro to tak beznadziejne miejsce? nie szkoda ci czasu?

Gość ihahaha
w dupie sobie pogrzeb :O a poważnie masz książki, tv, przyjaciół/ znajomych brak? kiedy tę wiedzę , doświadczenie nabyliście skoro cały czas na forum stukacie ?

Gość ihahaha
to co tu robisz, skoro to tak beznadziejne miejsce? nie szkoda ci czasu? piszę co robię przecież - śmieję się z was, kompa odpalam sporadycznie, teraz akurat szukam przepisu i przy okazji weszłam się pośmiać :D

Gość zostaw go to calkiem
'normalnym zyciu'? a forum składa sie z drewnianych krzeseł czy papierowych lalek?

Gość ihahaha
normalnym życiu czyli nie internetowym :O trzeba mieć coś z głową żeby z tak durnymi problemami lecieć na jakieś forum :O a już dyskusje typu : faceci lubią wulgarne, na której randce wskoczyć do wyra są poniżej pasa :D hahahahhahaaaaaaaaaaaaa

Gość ihahaha
i ci wszyscy użytkownicy którzy tak namiętnie pragną za wszelką cenę dowieść swojej racji :D hahhaaha żałosne i ta frustracja kiedy ktoś się sprzeciwi hahahahha

Gość ihahaha
a tak nawiasem to forum mi pokazała zapuszczona kuzynka która cały dzień siedzi w chałupie i zajmuje się dzieckiem, nic dziwnego ,że wam odbija

czyli jak pwygadasz sie na zywo kolezance to znaczy ze problem nabiera sensu, glebi i waznosci tak? rozmawianie z ludzmi przez komputer jest glupie, smieszne i nie wazne, ale wystarczy pzanudzac przyjaciolke tym samym i juz jest wazne na najwyzszym szczeblu, chooj juz z tym, ze moze przyjaciolka mialaby inne sprawy do zalatwienia zamiast sluchac tego jeczenia, w koncu od tego jest przyjaciolka, a na takim nic nie wartym forum wsieci wyslucha ktos kto chce wysluchac i ma czas akurat. ciekawe myslenie, niestety mnie ignorancja i ograniczenie nie smiesza, przestaly juz daaaawno temu 😴

Gość ubvuusih
w realu tez ludzie glupoty gadaja i chca zawsze miec racje

Gość ihahaha
haha pudło , nie lecę do nikogo z durnymi problemami ,bo takowych nie posiadam :D nie zastanawiam się też nad wyższością czerwonym majtek nad tymi w kropki 🖐️

ale masz teraz bardzo interesujacy problem z nienzanymi ci ludzmi 😴 jakzes znalazla czas na te pozbawione wartosci forum w tym twoim zapelnionym, pelnym wyzszych wartosci zyciu? 😴 bedziesz jeszcze tu ... 'dyskutowac' przez nastepna godzine namietnie udowadniajac nam twoja wyzszosc nad naszym marnym zyciem 😴 oh jestes taka interesujaca i zajmujaca 😴

Gość ihahaha
a siedźcie sobie przed tymi monitorami waszymi :D haha mogę jedynie współczuć🖐️

Gość ihahaha
moim najwiekszym problem jest miesiączka i to co do gara włoze kurwa 😭

Gość ihahaha
jasne :D narka , gnijcie w necie :D 🖐️

ojej dziekuje za twoja laskawosc, na pewno pomnik ci za to postawia matko tereso 😴 masz cos jeszcze rownie ciekawego i inteligentnego do powiedzenia? bedzie musialo poczekac bo jednak bardziej interesujaca jej dyskusja wyzszosci czerwonych majtek :)

Gość ihahaha
wiesz rozumiem,że ta rozmowa na forum może i w pewnym sensie jest jak rozmowa w realu z tą różnicą ,że w realu nie prowadzę dyskusji z głupimi ludźmi :) w przeciwieństwie do was, więc nie dziwię się ,że dla was to bez różnicy :D

Gość ihahaha
mam cos inteligentnego hahaha na kolację bede jadła ludzki płód - własnie go wyjelam z macicy ,smierdzi zgnilizną ale pychota ze spermy mojego starego

Gość ihahaha
wow, ja bym czegoś tak głupiego nawet nie potrafiła wymyślić :O

Gość ihahaha
bo jestem zbyt ynteligentna :D sram na was szmaty

ihahaha wiesz rozumiem,że ta rozmowa na forum może i w pewnym sensie jest jak rozmowa w realu z tą różnicą ,że w realu nie prowadzę dyskusji z głupimi ludźmi w przeciwieństwie do was, więc nie dziwię się ,że dla was to bez różnicy ] ano widzisz, ty tylko jestes kolejna taka wlasnie osoba z ktora tu sie dyskutuje :) wiec w realu ty moze nie prowadzisz bo znasz inteligentniejszych od siebie, za to ci znajomi musza prowadzic w realu dyskusje z taka osoba malo inteligetna jak ty ;)

Gość kkkkkkkkkksssskks
Co się przejmujecie gimgównem ? Co drugie zdanie '' hahahah hahahah !!! hahaha !!!'' Nic inteligentnego tu nie napisałaś , obrażasz wszystkich z góry , połowa tematów na kafe to prowokację , większość ludzi wchodzi tu dla rozrwyki :)

Gość ihahaha
pisze hahaha ,bo mnie to naprawdę śmieszy :D hahaha haha ha fajna forma rozrywki,ale ja znam jeszcze ;) a gimnazjum nawet nie było "za moich czasów " ;)

Gość abercombie
Polecam forum WIZAZ.pl Zajebiscie inteligentni ludzie i zajebiste problemy : ''Włosomaniaczki -zapuszczamy włosy ! '' kilka tysięcy postów o jednym i tym samym ''Odchudzamy sie - kto ze mną ? '' znow pieprzenie przez 5 lat o jednym i tym samym a na forum Plotkowe : Jeszcze wieksze durnoty niz tutaj , Mój Teżet nie chce mi wsadzic penisa ..o bozze , chyba sie poplacze :D koffana nie martw sie , zaproponuj mu cos nowego w lozku , mezczyzni potrzebuja odmiany