Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzior117

życiowa decyzja

Polecane posty

Witam. Mam do podjecia życiową decyzję i nie jest ona dla mnie prosta. Napawa mnie wieloma watpliwościami. Otóż moj narzeczony przeprowadza się do Warszawy i chce, a raczej oczekuje ode mnie , że zamieszkam tam z nim. Jestem roztrzęsiona bo decyzja jego wyjazdu zostala podjeta za moimi plecami miedzy nim a jego ojcem, gdyż jego ojciec zostal w stolicy sam po smierci swojej zony i mamy mojego narzeczonego. Wiem, ze dla mojego chlopaka jest to wielka możliwosc poprawy swojego dotychczasowego bytu, ktory nie ukrywam do tej pory nie byl zbyt wysoki. Ponadto ma w ten sposob mozliwosc wyleczenia choroby genetycznej na ktora cierpi. Kocham go bardzo, ale jestem z malej wioski i nie bede sie potrafila odnalezc w zyciu w stolicy. Narzeczony zarzuca mi ze nawet nie chce sprobowac a juz neguje jego decyzje. Widze ze chodzi przybity moimi odczuciami. Nie chce go stracic ale tez nie wyobrazam sobie zycia w miescie, ktorego juz nienawidze, chocby za to ze chce mi go odebrac . Jestem w kropce.

a to ma być stałe rozwiązanie? bo jeśli nie to można parę lat w mieście a potem na spokojna wieś ;)

Nie wiem jak dlugo mialoby to trwac. Podejrzewam ze jesli mu sie spodoba to juz bedzie chcial tam zostac.

Gość kropelkarostarta
"niezbyt wysoki byt", co z nim? :-):-0 czym się taki byt charakteryzuje?