Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanaAAAAA

trudny temat:P

Polecane posty

Gość zakochanaAAAAA

witam:) jestem nieszczęśliwe zakochana:"( w zeszłym roku zakochałam się w jednym chłopaku ze studiów, niestety on już wyszedł a mi nie udało się przez rok nawiązać z nim kontaktu ponieważ jestem bardzo ale to bardzo nieśmiała, myślałam ze to minie ale tak się nie stało:D ciągle o nim myślę, zaglądam na jego konta na nk i fb oglądam zdj można by powiedzieć ze to obsesje:D koleżanki mówią żebym do niego napisała ale ja tak cholernie się wstydzę no i boję się odrzucenia;/ może któraś z was zna zloty środek na odkochanie ?

Gość wylacz skroty klawiatury
eee tam dziewczyno, nie umrzesz przeciez, sama sobie wkrecasz jakis wstyd, wez lyknij sobie cos na wzmocnienie i napisz :) ja przed era komputera, wypilam dwa drinki i zadzwonilam do chlopaka, ktory mi sie szalenie podobal, i wierz mi ze w niesmialosci do tego czasu bilam ciebie na pewno na glowe :D w koncu pomyslalam sobie co moze mi sie stac? chlopak mnie nie zabije ani grom mnie nie porazi, pogadalismy sobie, czasami przyjezdzalam do niego, i choc nic z tego nie wyszlo, mi samej zakochanie szybko przeszlo, to przynajmniej czulam sie dumna z siebie ;)