Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona niestety ona

Białko, leukocyty i erytrocyty w moczu, co to moze byc? Pomozcie prosze...

Polecane posty

Czy ktoś się moze orientuje co mi może byc? Lekarka tylko dala skierowanie do szpitala i cos pod nosem gadala ze nie za dobrze, a tam trzeba czekac na badania więc nie wiem... Wczoraj zrobilam badania i samego białka w moczu mam 800 mg/l a erytrocytów 200 a leukocytow 500. Ktoś się orientuje co to? No i do tego potworny bol brzucha i pecherza...

upupupupupup..

miał ktos taki problem?

nie no jak jakies prowo to zawsze ktos sie wypowie, ale jak trzeba pomocy to nie ma komu.

Wiesz co, sama nie dawno miałam problemy z tym. Miałam dużo więcej białek w moczu, problemy z pęcherzem, i na koniec okazało się, że mam zapalenie przydatków.Szybko poszłam do ginekologa, dostałam antybiotyk i czopki, i mi przeszło, ale tyle już się o tym naczytałam w necie, że aż głowa boli..

ja niestety tez juz sie naczytałam, problemy z pecherzem tez mam, u ginekologa bylam powiedział ze wszystko w porządku... a u rodzinnego dostalam skierowanie do szpitala na usg calej jamy brzusznej ide w poniedziałek, a caly weekend siedze i mysle, dlaczego mnie tak boli brzuch...