Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadwiga69

Jestem za granicą i czuję się samotna.

Polecane posty

Gość jadwiga69

jw. sama i samotna. NIe łatwo nawiązać znajomości i przyjaźnie.

Gość jadwiga69
zaden Arab mnie nie podrywa mimo , ze wyjechalam z kraju liczac ze mimo ze tu ze wzgledu na moja otylosc [ 113 kg] nie moge nikogo znalezc myslalam , ze w Jordanii ktos ,mnie poderwie. niestety nikt nie reflektuje na moje wdzieki

Gość jadwiga69
Prawie połowa ze 113 podszywaczu/ No, oczywiscie UK- nie moze byc inaczej.

Gość huhui
jestes samotna jak wiekszosc Polakow, ktorzy uwierzyli, ze wystarczy zarabiac wiecej i nagle swiat staje sie piekny. Gdyby emigracja byla taka cudowna, to caly Zachod by emigrowal, a jakos kazdy siedzi we wlasnym kraju. Za granica NIGDY nie bedzie sie "swoim", nigdy nie bedzie sie mialo prawdzowych przyjaciol-tubylcow. Wlasnie dlatego 90% emigrantow siedzi na polskich forach, zamiast na forach kraju w ktorym mieszkaja...

Gość jadwiga69
śmierdze gesiwem niedojadanym z mytych przeze mnie talerzy

Gość Andzia860
Samotność doskwiera nam wszędzie . Najsmutniejsze gdy doskwiera nam w tłumie. wyjechałaś za granicę za praca jak sądzę ?Niech nie zależy ci aby wszyscy cię polubili skup się na tych których ty możesz polubić. Nie zabiegaj o względy innych . Olej ich.Dużo uśmiechu którym my Polki potrafimy zaczarować każdego bez wyjątku. Wiem że samotność tak daleko od domu jest trudna . Powiedz sobie : SKORO TU DOTARŁAM TO NIE BEZ POWODU DAM RADĘ I NIKT MNIE NIE ZATRZYMA! Buziaczki!!!

Gość Andzia860
Samotność doskwiera nam wszędzie . Najsmutniejsze gdy doskwiera nam w tłumie. wyjechałaś za granicę za praca jak sądzę ?Niech nie zależy ci aby wszyscy cię polubili skup się na tych których ty możesz polubić. Nie zabiegaj o względy innych . Olej ich.Dużo uśmiechu którym my Polki potrafimy zaczarować każdego bez wyjątku. Wiem że samotność tak daleko od domu jest trudna . Powiedz sobie : SKORO TU DOTARŁAM TO NIE BEZ POWODU DAM RADĘ I NIKT MNIE NIE ZATRZYMA! Buziaczki!!!

Gość jadwiga69
przespalam sie z kilkunastoma Hindusami , myslac ze sie z nimi zaprzyjaznie ale oni wraz z kocem nocy znikali niestety

Gość jadwiga69
Ale ja nie wierzyłam nigdy że to jak zacznę wiecej zarabiac zmieni moje zycie na lepsze. Ja tu przyjechałam poszkolic jezyk, postudiowac, owszem cos tam zarobic ale zeby sie utrzymac i wrocic- jesli nie znajde znajomych i przyjaciol do swoich. A, po co siedziec na forum kraju w ktorym sie mieszka? Mieszkam z rodowitymi anglikami to po co jeszcze mam z nimi gadac na forum skoro tesknie za swoimi przyjaciolmi? Tzn Jak byłam w Polsce tez byłam samotna, to uczucie własnie doskwiera wszedzie- jak Andzia mowi.

Gość jadwiga69
znam tylko rosyjski troche z bazaru w Polsce i probuje z Anglikami rozmawiac po rosyjsku ale oni chyba nie rozumieja mnie?

Gość eh-hem999
NIGDY nie zaprzyjaznisz sie z tubyclami! :) tak, kurwa zabronisz mi? jakos mam przyjaciol tubylcow, sprawdzonych, w przeciwienstwie do tych w Polsce

Gość eh-hem999
nawet ich sperma jest smaczniejsza

Gość Andzia860
Oddasz szacunek swój, oddasz swoje życie.