Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Infidel

Nagle przestala sie odzywac.

Polecane posty

Gość Infidel

Czesc czolem ! mam problem z "kolezanka" bo sam nie wiem jak to juz nazwywac ona wie doskonale ze ja cos czuje do niej czesto spedzamy ze soba cale dnie tylko we dwoje ostatnio bedac u mnie wziela moje zdjecie i trzyma je w portfelu czesto sie przytulamy do siebie i moglbym tak dalej wymieniac ale nie w tym rzecz ostatnio przestala sie praktycznie odzywac dopiero kiedy ja napisze odpisuje nie wiem o co chodzi czy to jakas forma testu ile jestem w stanie wytrzymac prosze doradzcie mi cos z gory dziekuje.

Gość (nie)normalna
ciężko powiedzieć sama nie rozumiem bab. zapytałabym wprost o co jej chodzi

Gość a skąd ona ma wiedzieć
powiedziałeś jej wprost? bo jak nie, to może się jedynie domyślać i wszystko na to wskazuje. sprawdza, czy Ci zależy. my kobiety też jesteśmy proste i lubimy słyszeć pewne słowa wprost. osobiście olewam kolesi, którzy uważają, że ja mam się domyślić, że oni coś tam by chcieli więcej ode mnie, a ja to mam im mówić wprost i drukiem. pierdole, nie robie

Gość (nie)normalna
FHG tak jest od dawna

Gość Infidel
NIe , nie powiedzialem wczesniej znajomosc opierala sie na "przyjazni" i wolalem nie mowic zeby jej nie stracic teraz wiem ze ja kocham i chce tylko z nia byc jutro spotkam sie z nia i powiem jej to.

Gość (nie)normalna
bravo