Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 chloe155

Sok z cytryny a blizny ?

Polecane posty

Go艣膰 chloe155

Hej. Mam zawsze po pryszczu czerwone plamki. Troche je wida膰 przez fluid, a na zimnie s膮 jasno-fioletowe. Pod slonce to juz wogole masakra. Kolezanka powiedziala, zebym sobie przykladala plasterki cytryny. Czy to pomaga? ^^

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 chloe155
pomocy ! ;

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrona zielona
s艂ysza艂am, 偶e sok z cytryny ma w艂a艣ciwo艣ci rozja艣niaj膮ce.. wi臋c mo偶liwe 偶e rozja艣ni Ci te przebarwienia.. ale najlepiej zapytaj kole偶ank臋, czy mia艂a podobny problem i m贸wi z w艂asnego do艣wiadczenia i je艣li tak, to czy jej pomog艂a ta metoda..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Max Zander vel Klaun
do Max Zander vel Klaun - a mozesz cos wiecej napisac na temat glodowki przy tradziku? ile czasu glodowalas? bylas tylko na samej wodzie? jakie mialas wczesniej pryszcze i kiedy zaczely znikac? bede bardzo wdzieczna za odpowiedz:) ja 2 lata temu glodowalam, przez 10 dni tylko sama woda. A probuje przytyc, wiec nie bylo mi to na reke, ale sie poswiecilam, tylko ze nic to nie dalo:/ nie wiem, moze przez to, ze nie mialam zbyt dobrego okresu przygotowawczego do tej glodowki, a po 10 dni zaczelam jesc prawie normalnie, a nie tak jak zalecaja, soczki, przecierki przez pare dni:/

Udost臋pnij ten post

Tak naprawd臋 to tylko raz mi zdarzy艂 si臋 zanik 1 sztuki i to dopiero zauwa偶y艂em w 12 dzie艅 g艂od贸wki:O.Ale nie prowadzi艂em d艂u偶ej bo by艂em mocno ska偶ony i mia艂em powt贸rnie problemy z sikaniem(przypuszczalnie przez kamienie nerkowe) od oko艂o 8 dnia g艂od贸wki:O.Z tym 偶e ostatnio coraz p贸藕niej te problemy z sikaniem si臋 pojawiaj膮:classic_cool:.Wi臋c niestety ale bez bardzo solidnej g艂od贸wki nie mo偶nas liczy膰 na efekty:O.Chyba ze zastsouje si臋 m贸j system-najpierw mocno si臋 schudnie a p贸藕niej przeprowadzi kr贸tsz膮 g艂od贸wk臋-gdy kto艣 jest wychudzony poszczeg贸lne etapy g艂od贸wki przebiegaj膮 pr臋dzej;).Ja mam w planacxh schudn膮膰 do 45 kilogram贸w i si臋 odtru膰 a dopiero wtedy zastosowa膰 solidn膮 odtruwaj膮co-odz艂ogawiaj膮c膮 g艂od贸wk臋;).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 :) uhmm ;)
do Max Zander vel Klaun to chyba masz gorszy tradzik od mojego. U mnie zawsze cos musialo byc na twarzy - po kilka plus duzo blizn po wczesniejszych intruzach... ile sie nalatalam po lekarzach, az ostatecznie wyladowalam u INTERNISTY! mowila mi, ze miala/ma duzo przypadkow z tradzikiem i jeszcze nie zdarzylo sie jej, zeby tego nie wyleczyc... przepisala mi mase lekow... takich bardziej naturalnych typu wiesiolek z tranem w kapsulkach, omega 3 i inne sulementy, do tego homeopatia. Niestety jest to droga kuracja, bo jest duzo tych lekow. Do tego dostalam duzo wskazowek nt. diety. zeby unikac jedzenie miesa, makaronow, ryzu, ziemniakow razem, a np. tylko warzywa z miesiem albo ryz, makaron, ziemniaki z warzywami. Kiedys wykonalam rozne wymazy z krosty i gardla, wyszla jakas candida i cos jesczze, dlatego mam do tego diete przeciwgrzybicza, czyli zero slodkiego, itp. Ogolnie mam diete rozdzielcza, przeciwgrzybicza, o niskim indeksie glikemicznym, a do tego wykonalam sobie test na nietolerancje pokakrmowa i masakra:/ mam nawet nietolerancje na czosnek i marchew! troche kosztuje taki test, ale mysle, ze jesli ktos boryka sie ztradzikiem b. dlugo, w moim pryzpadku juz prawie 12 lat, zaden lekarz nie jest w stanie pomoc, to warto i tego sprobowac. Glownie jem kasze jaglana z warzywami.... kurczaka z warzywami, platki owsiane z mlekiem kozim/sojowym no i raz na kilka dni ziemniaki badz makaron. Z owocow tylko kiwi, grejpfrut i kwasne jablka. Ciezko wytrwac, ale trzeba probowac:) a jesli chodzi o samo wybielanie przebarwien to wyczytalam, ze z domowych sposob najlepszy jets ogorek z cytryna. Najlepiej zetrzec ogorka na tarce i dodac do tego troche soku z cytryny, a potem nalozyc to na twarz... do przyjemnosci to niestety nie nalezy, bo scieka z twarzy, ale ja robie to w lozku przed snem, owijam szyje dookola recznikiem i jazda:P jednak na mocne, glebokie i stare przebarwienia to nie pomoze i tu trzeba zastosowac juz laser, kwasy, itp.

Udost臋pnij ten post

Ale to nie by艂o o tr膮dziku tylko o brodawkach:P.A co do lek贸w naturalnych-chyba taniej jest poszuka膰 normalne zielsko zamiast preparaty:classic_cool:.Zamiast pastylek z omega 3-siemi臋 lniane-trzeba go troche wi臋cej ale i tak taniej wyjdzie:classic_cool:.Np. tu maj膮 niedrogo siemi臋 lniane: http://rybyozdobne.pl/siemie_lniane_-super_leczniczy-4_zl_kg,65,774.html :classic_cool:.Nawet cukier jest dro偶szy:D.Tran i wiesio艂ek poszukaj oddzielnie:classic_cool:.Je偶eli chodzi o diet臋 to w og贸le odradzam mi臋sn膮-mi si臋 po rezygnacji z mi臋sa znacznie poprawi艂o z kr臋gos艂upem:classic_cool:.Do tego powinnna艣 zrezygnowa膰 z mi臋sa bo ostatnio jest mocno zatrute:O.W ostateczno艣ci od czasu do czasu z produkt贸w zwierzecych tylko nabia艂 i w ilo艣ci umiarkowanej a co najwazniejsze od jakich艣 pewnych rolnik贸w a nie z produkcji wielkoprzemys艂owej :O.De tego radz臋 spr贸bowac odkwaszania:classic_cool:.Podobno niekiedy pomaga:classic_cool:.Mi na pewno zmniejszy艂o zagro偶enie z膮bk贸w bo mniej mnie bol膮:classic_cool:.ale zastosowea艂em metody radykalne-odkwaszanie nie tylko warzywami i owocami ale tak偶e proszkami:O.A produkty zwierz臋ce i zbo偶a zwykle s膮 zakwaszaj膮ce:O.Gryka i niekt贸re warzywa nie zbo偶e ale te偶 zakwaszaj膮:O.

Udost臋pnij ten post