Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorolowooo

Hormony wzrostu ! Pomocy !!!

Polecane posty

Gość kolorolowooo

Hormony wzrostu czy ktoś z was je zażywała ? Czy są jakieś skutki uboczne ?

Do czego są Ci potrzebne te hormony?, zapytam sioę wprost, masz niski wzrost czy do czegoś inngo chcesz je zażywać ?

Gość Gruby_Luk
Są. Urośniesz i rodzice będą musieli ci kupić nowe ciuchy

Gość facetunio
rosniesz po tym, wszystko rośnie, podobno nerki i serducho klęka, po tym

nawet masz odpowiedź na to , jak nie musisz to nie bierz ich.. radzę Ci po dobroci , bo można tego później do końca zycia żałowac

Gość taka i owaka
e tam moj kuzyn 140 w kapeluszu dostawal od lekarza hormony od 13 a teraz wybujal cos do 170, jak trzeba to polecam bo nikt nie lubi chlopakow 155 cm wzrostu

To wszystko zależy do czego chce je brać , bo to jest również środek dopingujący, a do tego to nie polecam

Gość kolorolowooo
nie długo skończę 18 lat i mam 155 cm ;( Uważam że jestem niska ;( Wiec chcę się wybrać do lekarza ale nie wiem czy nie będę w dalszym życiu problemów...

Jesteś dziewczyną?.. naprawdę nie jest tak xle , jest wiele dziewczyn w twoim wzroście , nie radzę Ci brac tego , lekarz Ci to samo powie , możesz miec rozlegulowane wszystko przy braniu tego

Powiem ci że ja się leczę na nadmiar hormonu wzrostu króra mi wydziela przysadka od wielu lat i nie zyczę tego nikomu żeby to przechodził co ja

Gość kolorolowooo
A ile masz wzrostu?

Ja mam 175cm. ale nie o to chodzi tylko sam Hormon jest bardzo szkodliwy w późniejszym wieku, a przy jego braniu może Ci się wszystko rozregulować , orzysadka mózgowa będzię dale więceju produkować tego hormonu do końca zycia nawet

Gość kolorolowooo
Koliberek35 tak jestem dziewczyną , ale jednak uważam że jestem za niska ... Mam pewnego znajomego który po hormonach urósł jakieś 25 cm i jak na razie jest z nim wszystko Okey ;) Bardzo bym chciała jeszcze urosnąć a hormony to jedyny środek który mi by mógł pomóc ..boję się tylko komplikacji jakie mogą wystąpić w dalszym życiu lub jak bym odstawiła hormony i najbardziej to się boję nadwagi masy ciała

Ale pomyśl dobrze , lekarz wątpię żeby Ci przepisał jak na dziewczynę nie jesteś niska , jeszcze do 21 roku życia rośniesz

Gość kolorolowooo
Czyli muszę się pogodzić się z tym że będę niska ... A tak wgl orientujesz się czy za wizytę będę musiała płacić ?

Może narazie byc OK ale to się, ujawnia w starszym wieku, ja nigdy żadnych Hormonów nie brałam a co teraz mam , nie że rosnę na wysokość tylko co innego nawala np. jak sece bo się powiększa , stopy rosną , rzuchwa, ręce powiększają sie, dałam Ci przykład tylko

Musisz iść do lekarza Endokrynologa , jak masz skierowanie do niego to nie , chyba że chcesz iśc Prywatnie to tak

Gość kolorolowooo
Czyli jednak nie brać ich i po zostać przy tym wzroście który mam i być zdrowa ;) Dziękuję bardzo ci za wszystkie odpowiedzi ;) Pozdrawiam