Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeoooonoorrra

ILE MACIE LAT I ILU PARTNERÓW SEKSUALNYCH?

Polecane posty

Gość ideał?
21 i 1 partner

Gość s_poland
Droga Pani Ty, która czytasz moje nieśmiałe ogłoszenie bądź uwielbiona w każdym swym obliczy, słodka, okrutna, łaskawa, bezwzględna... Jestem 34 letnim mężczyzną szukającym możliwie trwałej relacji w związku z silną i dominującą kobietą. Jestem kawalerem, bez zobowiązań, wykształcenie jeśli dla takiego przedmiotu jak ja ma znaczenie) to mam wyższe, inteligencję bardzo wysoką, 189cm odpowiednio dużo kilogramów wagi, jasną karnację, bez zarostu. Jestem absolutnie uległy, chociaż tego nie widać i jeżeli moja Pani nie zapragnie prowadzić mnie na smyczy w miały dzień - to nikt się nie zorientuje ... a jak zapragnie no cóż... polecenia należy wykonywać. Doskonale gotuje, nie mam problemów z prowadzeniem domu, nie jestem leniwy - piorę, w szczególności chętnie bieliznę, prasuję ... moją specjalnością są wypieki z mięs i sałatki. Fascynuje mnie silny charakter u kobiety. Bardzo bym chciał być w związku z osobą, która będzie moją Panią. Jeżeli chodzi o kwestie życia codziennego i erotyki, uznaje pełną podległość nie mam własnego zdania w pełni się poddaje i wydaje w ręce swojej Pani. Nie mam żadnych warunków, zgadzam się na wszystko ... a odpowiednio silny knebel i przymus powinny zdusić płacz i szloch ... Nie będę tu pisał o upodobaniach i szczegółach - to wolę zostawić swojej Pani, ale aby skuteczniej się zareklamować powiem, że doskonale masuje ... dość profesjonalnie. Czekam w uniżeniu slavepoland@wp.pl

Gość moni1000000000000000
36 lat, około 20 partnerów, od 8 lat z drugim mężem bez zdrady

Gość Kinga17.8.91
1 : )

Gość
25 lat calowalam sie z 5 petting z 5 stosunki z 1

Gość
Słodka dżelusia Ja mam 24 i mialam ok. 30-40 partnerow. \ no to tylko pozazdroscic :/

Gość puszczalskim mowimy nie
!

Gość Serafina_90
Jak można mieć 20-30 partnerów??? Nawet kilkunastu ciężko mi zrozumieć. Jak dla mnie 6 przez całe życie to poinno być maks.

Gość różabella
23 i 3, w tym dwóch zwiazkowych z dłuższym stażem, raz z kolegą "dla jaj" :D

Gość różabella
a jak czesto uprawiacie seks na tydzien

Gość do różabella
zaden porzadny chlopak by nie chcial dziewczyny co spala z kolega

Gość hjujki
33 lata i 3

30 to moze duzo, ale to zalezy dla kogo.Ja kiedys spotykalem sie z byla prostytutka(jak zaszla w ciaze to porzucila to zajecie), i probowalismy oszacowac kiedys ile miala kientow to wyszlo z grubsza z pare tys.Ale nie wygladala na zurzyta, wiec chyba sie nie wymydla!!!

Gość anty dzieci
sex to jest przyjemnosc dla ciala i umyslu dlaczego ludzie tak sie od niego bronia?? rozumie ze nastolatki dopiero zaczynaja ale dorosle kobiety absolutnie powinny miec bogate zycie sexulane, zobaczycie bedziecie szczesliwsze i usmiechniete i co najwazniejsze rozluznione, a to ze z sexem do slubu to tylko mochery wam w glowe wbijaja, zyjecie w 21 wieku a nie epoce kamienia lupanego- z czego jestem pewna tamci mieli wiecej sexu niz nowoczesna kobieta, ja mam 24 lata i mialam 14 partnerow sexulanych, wliczonych tych przygodnych i tych z zwiazkow,

Gość różabella
mój facet jest porządny, ja też jestem porządna kobieta

Gość hjujki
nie sztuka pieprzyc sie z byle kim sztuka jest kochac sie z tym samym partnerem

Gość różabella
anty dzieci - swietna wypowiedz:) też uważam, ze seks jest jak mantra dla naszego ciała i umysłu, uprawiam seks z miłosci, a wczesniej jak byłam sama, przespałam sie z kolegą dla przyjemnosci, ot wielkie mi co ;|

Z punktu widzenie mezczyzn to wyglada to tak, ze facet chce sie wyzywac sexualnie ile wlezie, ale na zone bedzie szukal dziewicy.Przynajmniej ja takiej szukalem i znalazlem, ale bylem mlody i mialem takie wlasnie poglady.Teraz to mi jest juz wszystko jedno i przestalem byc malostkowy!Niech kazdy robi ze swoim kroczem to, co mu sie podoba!

Gość wiek respondentek jest
odwrotnie proporcjonalny do liczny partnerów zauważyłam ;) Jeśli chodzi o mnie : 27 lat i 1 (co prawda już były) zarówno pod względem seksu jak i całowania - więc powinnam chyba wymrzeć jak dinozaur ;)

Gość hjujki
ja wiekszy dinozaur bo wytrzymuje 9 lat bez sexu!!!

Gość 21 lat i 5 partnerów seksualny
ch

Gość kulinka552
lat - 17 partnerów - 0

Gość Małgola.
44 - ino dwóch:D:(:)

Przykladnie tutaj jakichkolwiek kanonow jest bezcelowe.Ale ludzie to juz tacy sa, ze wszystkich mierza swoje miara.Nie ma nic zlego, jak ktos ma wielu partnerow ale i nie ma nic zlego w tym jak ktos zyje w celibacie, jak chce.Najgorsze to jest to, jak nasze postepownie rozmija sie z naszymi pragnieniemy.Gdy chcemy uprawiac sex i nie mamy z kim i cierpimy, albo jak chcemy byc porzadni i jestesmy z jakis przyczyn rozwiazli i tez nam z tym zle!

Gość wtorkowa
28 lat i 10 facetów

Gość wiek respondentek jest
kanonów nie ma, to racja, ale tak oglądawszy rozstrzał wiekowy dziewczyn i ilość partnerów, to mniej więcej tak to wygląda. Osobiście nie przywiązuję wagi do tego kto z kim ile razy i dlaczego ;) Każdy ma swoje prawo do rozporządzania swymi atrybutami, byle z głową i byle nie narażając siebie ani przyszłych partnerów na utratę zdrowia. Dochodzę do wniosku , że osoby, które mają w życiu 1 partnera mogą mieć większe predyspozycje do szukania rozrywek na boku - jeśli w tej strefie w ich stałym związku coś nie gra, nie osiąga się zadowolenia, lub jest się bajerowanym, że tak być powinno, albo że czegoś nie wolno. Dopiero wraz z doświadczeniem człoweik zaczyna zauważać, czego od życia, od partnera i od seksu oczekuje, więc Ci, którym się udało to odnaleźć za pierwszym razem są szczęśliwcami, bo tak naprawdę większość z nas musi się parę razy sparzyć, zanim znajdzie to, czego poszukuje.

Gość do różabella
kobieta ktora spala z kolega nie pasuje do porzadnego faceta