Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NiuniekAM

SPRZEDAM ! ! ! Trójkołowy wózek X-Lander gondola + spacerówka KRAKÓW

Polecane posty

Gość tak. na poczatku jak bylam
a jaki model? pytam z ciekawosci, bo ostatnio sprzedawalam x-runa i fatalnie ciezko bylo go sprzedac. polacy chyba nie dorosli do joggerow, bo spotkalam sie z totalnie zerowym zainteresowaniem ze strony kupujacych. ludziom ten wozek kojarzyl sie przede wszystkim z wozkiem sadowniczym albo dla osob niepelnosprawnych, takze no comments... :/ nikt nie biega w tym kraju z dziecmi, nie wiedzieli co to, wiekszosc robila wielkie oczy. dopiero po przeszlo 5 miesiacach dostalam konkretna oferte od pary obytych w swiecie ludzi i wreszcie moglam sie go pozbyc.

:D :D :D To ja tez nie jestem "obyta w swiecie" bo tez bym tego dziadostwa nie kupila. W ogole trojkolowce wygladaja okropnie. Wiec po co kupowac wozek ktory mi sie nie podoba????

bo nie biegasz z dzieckiem i generalnie nie jezdzisz z nim nigdzie dalej niz kolo domu. ot co. czy potrzeba geniuszu zeby na to wpasc? :/

poprzedniczko, nie pisz że ludzie się nie znają , że odbiegają od cywilizacji . Po prostu chyba nie potrafisz sie pogodzić że ludzie mają gusta inne niz Ty. Ja osobiście uważam że ten wózek wygląda troszkę jak inwalidzki i co też odbiegam od społeczeństwa? bo mam takie zdanie a nie inne?? Jest BRZYDKI i nie podoba mi się. Taka jest moja opinia. I nie obrażaj innych o to że mają inne zdanie - bo nie podobał im się Twoj piękny (inaczej) wózek

nastepna... :/ wychodzi na to ze mialam racje. nie chodzi o wyglad kobieto. on ma pelnic okreslana funkcje. jak jedziesz w gory to bierzesz miejska damke, czy rower terenowy? jak jedziesz po meble, to bierzesz malucha czy samochod dostawczy? dorosnij.

Gość a jaki to dokladnie wozek
dajcie linka

tak. na poczatku jak bylam bo nie biegasz z dzieckiem i generalnie nie jezdzisz z nim nigdzie dalej niz kolo domu. ot co. czy potrzeba geniuszu zeby na to wpasc? :/ " A czy trzeba geniuszu ze taki wozek mi sie niepodoba??? :)

a co ma piernik do wiatraka?

Tego kwiatu jest pół światu. Czy to jest jeden jedyny na świecie wygodny wózek?? Ludzie mają większe problemy na głowie. Można kupić tańszy i również wygodny, lekki wózek. I ŁADNIEJSZY przede wszystkim. :D Ludzie w dzisiejszych czasach nie patrzą tylko na wygodę , lecz na wygląd wózka, ja nie chciałabym żeby moje dziecko jeździło we wóku który wygląda beznadziejnie.

mloda a co ma piernik do wiatraka? wszystkie joggery wygladaja tak samo. chcialas zablysnac? nie udalo ci sie.

a co ma piernik do wiatraka?" a to ma ze tym ludziom Twoj wozek sie po prostu nie podobal i dlatego nikt go nic chcial kupic. Tyle. Ja nie wiem czy to takie trudne do zrozumienia?

CO MA PIERNIK DO WIATRAKA ?? To iż: N I E K U P I Ł A B Y M B R Z Y D K I E GO W Ó Z K A -Wolę funkcjonalny i ŁADNY

chyba jednak trudne, bo w tym wozku nie ma sie nic podobac. on ma sluzyc okreslonym czynnosciom. to nie wozek do szpanowania po wsi. nie badz smieszna.

tak. na poczatku jak bylam mloda a co ma piernik do wiatraka? wszystkie joggery wygladaja tak samo. chcialas zablysnac? nie udalo ci sie. " a to, to juz w ogole zenada. Jak mi sie wozek nie podoba to go nie kupie i tyle i nie wazne czy jest to jogger :D czy srogger. Nie kupie i juz. Mloda mama ma racje.

Ja tui piszę o każdego rodzaju wózkach , małych , większych , kolorowych, szarych :D Skoro wszystkie wózki tak samo wyglądają to przecież można kupić TAŃSZY ?? xD Tak tak, chciałam zabłysnąć :D

mloda, to nie jest wozek spacerowy i powtarzam ci to juz n-ty raz. oslabiasz mnie swoja spostrzegawczoscia. twoj funcjonalny i piekny wozek nie nadaje sie nawet w 20% do tego co jogger i vice versa wiec skoncz juz te brednie.

tak. na poczatku jak bylam chyba jednak trudne, bo w tym wozku nie ma sie nic podobac. on ma sluzyc okreslonym czynnosciom. to nie wozek do szpanowania po wsi. nie badz smieszna " Ty jestes smieszna w tym swoim przokonaniem ze kazdy komu nie podoba sie twoj wypasiony wozek jest nieobytym w swiecie wiesniakiem. Zenada i tyle

zamykam to kolo gospodyn wiejskich bo widze ze nie idzie sie dogadac z ludzmi ktorzy nawet nie wiedza o czym jest cala dyskusja. bawcie sie dobrze.

Jak na razie to Ty nie ejsteś w temacie . I jak na razie to 2 osoby tłumaczą Ci że nie hodzi to o ten wózek haha JOGGER SroGGER dobree xD No właśnie xD Wsadź sobie tego swojego sroggera gdzieś i przestań robić z siebie idiotkę

Jak to oczym jest dyskuja? :D - o szkaradnie wygladajacym wozku i o nieobytych ludziach ktorym sie owy wozek nie podoba. :D

Gość a jaki to dokladnie wozek
DACIE CZY NIE DACIE LINKA?

Gość hrty
Ja też nie mogę pojąć jak można wybierać wózek pod kątem wyglądu. Wg mnie normalny człowiek kupuje wózek wg funkcjonalności. I tak na przykład teraz nie kupiłabym niczego innego niż wózek x-run lub podobny. Okazało się że nie tylko nadaje się w każdy teren, na każde warunki pogdowe ale... tylko takim da się bez trudu wyjechać z tramwaju czy autobusu który ma wysoko podłogę. Po samochód też idziecie "wiśniowy" zamiast ocenić co i gdzie chcecie wozić??

Ale ja już napisałam że ja wolę kupić wóze rownież dobrze funkcjonalny ale tańszy i wiele jest takich wózków i do tego ładnie wyglądają. Każdy ma swój gust i tyle. Jedni ptrzą na kolor inni na wielkośc itp

Mloda mamo, wybacz ale czytajac twoje wpisy odnosze silne wrazenie, ze jestes jakas mocno nierozgarnieta. One o A, a ty o B - tak wyglada wasza rozmowa. Jagoda369 to samo.

Gość Podaj mi wymiary kuchni
To bardzo porządny model wózka. Ja mam Instep i polecam!

Gość la madame khóhik
up