Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s_poland

uległy meżczyzna szuka związku :)

Polecane posty

Gość s_poland

Droga Pani Ty, która czytasz moje nieśmiałe ogłoszenie bądź uwielbiona w każdym swym obliczy, słodka, okrutna, łaskawa, bezwzględna... Jestem 34 letnim mężczyzną szukającym możliwie trwałej relacji w związku z silną i dominującą kobietą. Jestem kawalerem, bez zobowiązań, wykształcenie jeśli dla takiego przedmiotu jak ja ma znaczenie) to mam wyższe, inteligencję bardzo wysoką, 189cm odpowiednio dużo kilogramów wagi, jasną karnację, bez zarostu. Jestem absolutnie uległy, chociaż tego nie widać i jeżeli moja Pani nie zapragnie prowadzić mnie na smyczy w miały dzień - to nikt się nie zorientuje ... a jak zapragnie no cóż... polecenia należy wykonywać. Doskonale gotuje, nie mam problemów z prowadzeniem domu, nie jestem leniwy - piorę, w szczególności chętnie bieliznę, prasuję ... moją specjalnością są wypieki z mięs i sałatki. Fascynuje mnie silny charakter u kobiety. Bardzo bym chciał być w związku z osobą, która będzie moją Panią. Jeżeli chodzi o kwestie życia codziennego i erotyki, uznaje pełną podległość nie mam własnego zdania w pełni się poddaje i wydaje w ręce swojej Pani. Nie mam żadnych warunków, zgadzam się na wszystko ... a odpowiednio silny knebel i przymus powinny zdusić płacz i szloch ... Nie będę tu pisał o upodobaniach i szczegółach - to wolę zostawić swojej Pani, ale aby skuteczniej się zareklamować powiem, że doskonale masuje ... dość profesjonalnie. Czekam w uniżeniu slavepoland@wp.pl

Gość sjdhsdfsjhdfsjhd
a skad jestes?

Gość frytka z keczópem
co za miętka cipa,fuuuuuuu:o czy ty w ogole masz kootasa? jaja?:o

Gość teska44
z Marsa przyleciałeś czy z innej planety?

Gość s_poland
Jestem na wyciągnięcie ręki :)

Gość sjdhsdfsjhdfsjhd
wyciagam ręce i co?:-)ha ha jakoś cie złapac nie moge hehe

Gość s_poland
ojej żyjemy w czasach komunikacji elektronicznej, napisz :)

Gość sjdhsdfsjhdfsjhd
ale co mam ci napisac:-)

Gość 243342
Każda normalna kobieta szuka silnego mężczyzny, który ją zdominuje od czasu do czasu, obejmie swoim silnym ramieniem, a nie cioty! Trzeba mieć ostre zaburzenia psychiczne żeby wchodzić w taki związek.

Gość hihihihihehehehe
zalatuje kobiecą prowokacją na kilometr :-D jednak żaden facet nie pisze w taki sposób jak my, kobiety :-P

Gość s_poland
ja ci dam kobieca prowokację ... !!! (zdominował ? )

Gość s_poland
Dziękuję :)

243342 Nie generalizuj, nie każda kobieta szuka dominującego faceta, chodź jest to na pewno przytłaczająca większość. Ludzie są rożni, każdemu według potrzeb, byleby się dobrać odpowiednio..

Gość gdybyś od czasu do czasu
zdominował, to ja byłabym chętna, ale szczerze mówiąc, to nie lubię i nie chcę nosić spodni w związku. za silna jestem dla kogoś takiego jak Ty. ale ogłoszenie fajne :)

Gość Berta Domina
ja jestem zainteresowana!!! Mam tylko dośc sporą nadwagę, ale jakże dominujący charakter!!! Jesteś przystojny????????

Gość s_poland
Moje Panie ! to nie jest publiczny targ niewolników ! proszę o skonkretyzowane zapytania mailowe :) ps. typ misia

Gość Berta Domina
raczej nikt ci nie bedzie na maila nic pisal, nawet nie powiedziales mniej wiecej skad jestes.. moze chociaż wojewodztwo???

Gość s_poland
Dlaczego na maila nie ? przecież piszą panie mam już 4 maile :) - ahhh zbiorowa świadomość zawodzi ... W tym konkretnym momencie jestem w Krakowie (u mamusi) ale chętnie się przeprowadzę :)

Gość s_poland
A gdzie mam być pod mostem ? ledwo przyjechałem do polski !!!

Gość s_poland
Litości :) czy to ogłoszenie wygląda na szukanie "chaty" ?

Gość fwfd
mój facet chyba też jest uległy mówi na przykład "zawsze do usług" albo że zrobi co tylko zechcę

Gość a mozez napisac jakie jest
Twoj typ kobiety? oprocz tego, ze ma byc baaardzo dominujaca? chodzi mi o wyglad, wiek...