Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s_poland

uległy meżczyzna szuka związku :)

Polecane posty

Gość s_poland
Drogie Panie ! W kwestii wymagań taktyczno-technicznych interesuje mnie przede wszystkim ciekawa osobowość. Ideałem jest ciut starsza ... i adekwatna :)

Gość s_poland
Czyli grubaska ;)

Gość s_poland
Ktoś się podszywa podemnie ... ale nie ważne - życzę powodzenia.

Gość aha i achhhh
O kurde.... wreszcie mogłabym się na kimś wyżywać nieco :D

Gość s_poland
No było by to bardzo miło widziane :) Zachęcam do kontaktu i poznania się :)

Gość aha i achhhh
Jak zamieszkam sama, wtedy sobie takiego znajdę :) Będę mu jeździć szpilką obcasa po ciele.

Gość s_poland
Jest to jakaś fetyszyzacja życia erotycznego :) zanim zamieszkasz sama proponuje przetestować tego typu znajomość :)

Gość Katarzyna_B
bardzo ciekawe ogłoszenie, widać że piesek tresowany i dobrze wyćwiczony z pewnością dostarczy wiele przyjemnych doznań swojej pani. Pochwalę się, mam takie coś w domu już 3 rok. Nauczyłam to "to" prać, sprzątać, gotować jest bardzo pomocne zwłaszcza to że nie wraca się do pustego domu z pracy. Swego czasu miałam to nawet zatrudnione u siebie w firmie, ale więcej korzyści jest jak pilnuje domu - poza tym żadna mi go nie odbierze. Z doświadczenia mogę wam powiedzieć, że taki układ z istoty swojej treści jest bardzo gotowy i daje kobiecie kolejne pole do realizacji no i najważniejsze to dla tych co lubią mieć swoje życie pod kontrolą i w pracy i w domu. Jeżeli chodzi o różnicę wieku - mam 38 to "to" ma 34. aha ... sex ... hmmmm owszem jak tam jedna z dwie napisały fajnie jest być braną, no ale z tym nie ma problemu wystarczy spuścić pieska ze smyczy .... natomiast na co dzień jest to bardzo przyjemna adoracja mojego ciała, tak jak lubię, tyle ile chcę, zawsze masaż. Jeżeli się obija, wystarczy skuć i stłuc i skopać, a jak mnie wkurzy to zamykam w klatce bez wody i chleba na cały dzień lub dłużej. Dobrze idę wtłuc mojemu ...

Gość Ann_55
Tak jak piszesz, jest to miły pocieszacz i grzałka do łóżka. Polecam. po odpowiedniej tresurze można pomyśleć o czymś trwałym

Gość konstancinianka_69
od rozwodu marzy mi się związek z facetem któremu mogę wtłuc, tak bez powodu i bez wyjaśnienia ani przed ani po po prostu wtłuc.

Gość oj fajnieeeeee
klopf fajnie, że Cię tu spotkałam, mam do Ciebie pytanie to nic osobistego ale nie chcę pytać o to tutaj. Czy mogłabyś dać mi maila do siebie? :-)

Gość Madzia924
przez te kreski na dole ?

Gość s_poland
Wow ... adresy się pojawiają :) Dziękuję za tą całą miłą korespondencję - poproszę o więcej :)

Gość przytul_kropka
Witaj Pani Zdecydowałem się napisać, ponieważ bardzo pragnę być Twoim niewolnikiem. Jednocześnie chcę Cię Pani prosić abyś wybaczył mi moja zuchwałość i fakt, że napisałem do Ciebie o Pani tak bezczelnie i niegrzecznie. Jeszcze nigdy nie miałem Pani, ale marzę o tym od zawsze Chciałabym o Pani wstąpić do Ciebie na służbę abym mógł ostatecznie określić swój charakter wydaje mi się, że najbardziej by mi się podobała: 1. Rola niewolnika i lokaja chciałbym nago sprzątać Twoje mieszkanie i za każde niedociągnięcie być karany biczem. 2. Rola ucznia chciałbym byś Pani uczyła mnie pokory i za każdą pomyłkę karał trzcinką na gola pupę. 3. Rola suki, chciałbym byś Pani prowadziła mnie na smyczy, uczyła mnie chodzenia przy nodze i karała, kiedy uznasz to za potrzebne. 4. Rola Pańskiej niegrzecznej szmaty karanej mocno pasem za każde przewinienie. 5. Inna rola z Twoich fantazji W realu co nieco próbowałem a zatem nie mam większego pojęcia o uległości, ale mam nadzieję, że służąc u Ciebie o Pani będę miał możliwość nabycia właściwych umiejętności, a jednocześnie będziesz Pani zadowolona z mojej służby, dołożę wszelkich starań, aby Cię zadowolić. Bardzo proszę Panie o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Jeśli uznasz Pani, że to podanie się do niczego nie nadaje to również proszę o wybaczenie, ale w tym również nie mam doświadczenia. Dlatego proszę Cię Pani o pozytywne rozpatrzenie tego podania, a jeżeli będzie taka konieczność to podanie napiszę po raz kolejny. Teraz Pani kończę podanie i będę pokornie czekać na odpowiedź (oby pozytywną). Twój pokorny niewolnik

Gość s_poland
Droga Pani Ty, która czytasz moje nieśmiałe ogłoszenie bądź uwielbiona w każdym swym obliczy, słodka, okrutna, łaskawa, bezwzględna... Jestem 34 letnim mężczyzną szukającym możliwie trwałej relacji w związku z silną i dominującą kobietą. Jestem kawalerem, bez zobowiązań, wykształcenie jeśli dla takiego przedmiotu jak ja ma znaczenie) to mam wyższe, inteligencję bardzo wysoką, 189cm odpowiednio dużo kilogramów wagi, jasną karnację, bez zarostu. Jestem absolutnie uległy, chociaż tego nie widać i jeżeli moja Pani nie zapragnie prowadzić mnie na smyczy w miały dzień - to nikt się nie zorientuje ... a jak zapragnie no cóż... polecenia należy wykonywać. Doskonale gotuje, nie mam problemów z prowadzeniem domu, nie jestem leniwy - piorę, w szczególności chętnie bieliznę, prasuję ... moją specjalnością są wypieki z mięs i sałatki. Fascynuje mnie silny charakter u kobiety. Bardzo bym chciał być w związku z osobą, która będzie moją Panią. Jeżeli chodzi o kwestie życia codziennego i erotyki, uznaje pełną podległość nie mam własnego zdania w pełni się poddaje i wydaje w ręce swojej Pani. Nie mam żadnych warunków, zgadzam się na wszystko ... a odpowiednio silny knebel i przymus powinny zdusić płacz i szloch ... Nie będę tu pisał o upodobaniach i szczegółach - to wolę zostawić swojej Pani, ale aby skuteczniej się zareklamować powiem, że doskonale masuje ... dość profesjonalnie. Czekam w uniżeniu

Gość slave_poland
Witam serdecznie, Droga Pani Ty, która czytasz moje nieśmiałe zgłoszenie bądź uwielbiona w każdym swym obliczy, słodka, okrutna, łaskawa, bezwzględna... Jestem 34 letnim mężczyzną szukającym możliwie trwałej relacji w związku z silną i dominującą kobietą. Jestem kawalerem, bez zobowiązań, wykształcenie jeśli dla takiego przedmiotu jak ja ma znaczenie) to mam wyższe, inteligencję bardzo wysoką, 189cm odpowiednio dużo kilogramów wagi, jasną karnację, bez zarostu. Jestem absolutnie uległy, chociaż tego nie widać i jeżeli moja Pani nie zapragnie prowadzić mnie na smyczy w miały dzień - to nikt się nie zorientuje ... a jak zapragnie no cóż... polecenia należy wykonywać. Doskonale gotuje, nie mam problemów z prowadzeniem domu, nie jestem leniwy - piorę, w szczególności chętnie bieliznę, prasuję ... moją specjalnością są wypieki z mięs i sałatki. Fascynuje mnie silny charakter u kobiety. Bardzo bym chciał być w związku z osobą, która będzie moją Panią. Jeżeli chodzi o kwestie życia codziennego i erotyki, uznaje pełną podległość nie mam własnego zdania w pełni się poddaje i wydaje w ręce swojej Pani. Nie mam żadnych warunków, zgadzam się na wszystko ... a odpowiednio silny knebel i przymus powinny zdusić płacz i szloch ... Nie będę tu pisał o upodobaniach i szczegółach - to wolę zostawić swojej Pani, ale aby skuteczniej się zareklamować powiem, że doskonale masuje ... dość profesjonalnie. Czekam w uniżeniu slavepoland@wp.pl

Gość hitaka
... czyli ciota!

Gość do wyzej
s-poland a istnieja wogole tacy faceci? jesli tak to sie ciesze:D

Gość dfdffgfg
przeciez to zwykle gowno, znalam kiedys takiego. psychiatryk nawet nie pomoze. i zwiazku nie da sie z takim stworzyc bo ci zwyrodnialcy szybko sie nudzą.

Gość slave_poland
tak istnieją, ten egzemplarz nie jest "pychiatrykiem" ani dziwadłem w innej formule - po prostu ma takie zapatrywania, poza tym pełna normalność. Proszę o bezpośrednie kontakty mailowe - nic sensownego się publicznie nie ustali

Gość slave_poland
Droga Pani Ty, która czytasz moje nieśmiałe ogłoszenie bądź uwielbiona w każdym swym obliczy, słodka, okrutna, łaskawa, bezwzględna... Jestem 34 letnim mężczyzną szukającym możliwie trwałej relacji w związku z silną i dominującą kobietą. Jestem kawalerem, bez zobowiązań, wykształcenie jeśli dla takiego przedmiotu jak ja ma znaczenie) to mam wyższe, inteligencję bardzo wysoką, 189cm odpowiednio dużo kilogramów wagi, jasną karnację, bez zarostu. Jestem absolutnie uległy, chociaż tego nie widać i jeżeli moja Pani nie zapragnie prowadzić mnie na smyczy w miały dzień - to nikt się nie zorientuje ... a jak zapragnie no cóż... polecenia należy wykonywać. Doskonale gotuje, nie mam problemów z prowadzeniem domu, nie jestem leniwy - piorę, w szczególności chętnie bieliznę, prasuję ... moją specjalnością są wypieki z mięs i sałatki. Fascynuje mnie silny charakter u kobiety. Bardzo bym chciał być w związku z osobą, która będzie moją Panią. Jeżeli chodzi o kwestie życia codziennego i erotyki, uznaje pełną podległość nie mam własnego zdania w pełni się poddaje i wydaje w ręce swojej Pani. Nie mam żadnych warunków, zgadzam się na wszystko ... a odpowiednio silny knebel i przymus powinny zdusić płacz i szloch ... Nie będę tu pisał o upodobaniach i szczegółach - to wolę zostawić swojej Pani, ale aby skuteczniej się zareklamować powiem, że doskonale masuje ... dość profesjonalnie. Czekam w uniżeniu slavepoland@wp.pl

Gość spoko jestem za młoda
ale nie spamuj tu kur-wa jak już piszą do ciebie to będą pisać! ja pierdole