Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzpbmh

silny krwotok wywołany pigulkami antykoncepcyjnymi

Polecane posty

Gość rzpbmh

Cześć dziewczyny, proszę Was o pomoc, mam nadzieję, że któraś będzie umiała mi doradzić. Ginekolog przpisala mi tabletki antykoncepcyjnie - w celu złagodzenia wszystkich objawów związanych z miesiączką (PMS, obfite miesiączki, straszne bóle brzucha) oraz w celu antykoncepcyjnym. Tabletki to Mercilon. Brałam je kilka lat temu i byłam nardzo zadowolona. Tym razem coś poszło nie tak. Zaczęłam je brać jak należy, pierwszego dnia okresu, dziś mija 10 dzień, a ja nadal mam miesiączkę, co więcej momentami przypomina ona krwotok. Nie wiem co mam robić. Mojej lekarki teraz nie ma. Kompletnie nie wiem co mam robić. Czy mam zaprzestać branie tabletek, czy może to zaraz przejdzie. Czy któras tak miała? Jestem z Bialegostoku, może ktos może polecic mi dobrego ginekologa. Od jakiegoś czasu mam wareznie ze moja lekarka traktuje mnie jak królika doświadczalnego. Dziś nikomu nie można już zaufac??? Proszę o pomoc!!

Gość idz koniecznie do lekarza
poszukaj przez strone www.znanylekarz.pl tam sa oceny pacjentek wpisz specjalizacje (ginekolog) i miasto czy wojewodztwo

jezu spokojnie, nic sie nie dzieje,tak czasem bywa przy pierwszym opakowaniu tabletek, nawet jesli wczesniej tak nie miałaś jak brałaś kiedyśtam,,, nic Ci nie bedzie, ja chyba ze 20 dni za pierwszym razem miałam krwawienia i luz, potem przeszły