Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdeterminowana...

Komputerowcy

Polecane posty

Gość Zdeterminowana...

Czy jest tutaj ktos kto sie zna na komputerach...? POMOCY!!!!!!!!!!!

Gość Zdeterminowana...
A znasz sie chociaz na komputerach...?

Gość kutos
rozmowa o niczym

Gość przystojny z lapkiem
ja sie znam, dawaj co tam mas

Gość Zdeterminowana...
Ech... widze ze tutaj nikt mi nie pomoze:(

Gość Sączek węchowy
Spoko, ja Ci pomogę... poważnie!! :) Napisz w czym problem...

Gość do Sączek węchowy
A dojeżdżasz?

Gość Sączek węchowy
Zależy gdzie mam dojechać :)

Gość Zdeterminowana...
do-Sączek węchowy Mianowicie nie wiem co sie dzieje z moim laptopem... Musze miec go non stop pod ladowarka inaczej nie dam rad nic zrobic bo sie poprostu dziwnie ''zamula'' heh... Moze wiesz w czym jest problem... Dodam ze to nowy laptop..

Gość Sączek Węchowy
No tak... Powiedz jaki masz system operacyjny zainstalowany (XP, Vista, 7) ? Ponadto jeśli to nowy laptop... jaka marka i jaki model? Może to za wcześnie by coś doradzać, ale jeden wniosek mi się nasuwa... jeśli to nowy laptop z Windowsem 7 to zobacz czy jest w nim zainstalowany program McAfee antivirusowy... jeśli jest, to go WYWAL !!! (czyt. odinstaluj). To bardzo denny zamulający szajs, który producenci ładują na chama do nowych systemów w Laptopach, uważam to za skrajną głupotę i celowe utrudnianie życia użytkownikom, ale co zrobić... Dostajesz laptopa z całym zbędnym balastem i śmieciami w systemie a dalej radź se sam... P.S. Napisz z jakiego województwa jesteś zdeterminowana

Gość nie dla idiotów
bo na baterii laptop przełącza się w tryb niskiej wydajności w celu oszczędzania beterii o tym mcafee to bzura, nie słuchaj debili

Gość Kosmaty Kox
JAK JEST NA BATERII TO MOZE PRZCHODZI W TRYB OSZCZEDNY TZN PROCESOR JEST ZWALNIANY WIEC DLATEGO MOZE ZAMULAC. SPRAWDZ USTAWIANIA OPCJI ZASILANIA .

Gość Sączek Węchowy
Ty wyżej, sam jesteś debilem!! Nie masz pojęcia o wydajności i informatyce, więc siedź cicho!! McAfee to badziewie, znacznie lepiej wgrać Avasta, NODA32 albo Spybota S&D. Ale nigdy McAfee ani Nortona - te 2 tylko zamulać potrafią i nic więcej!!

Gość nie dla idiotów
baranie, znam się x krotnie do potęgi lepiej niż ty, spyboot nie ma związku z antywirusem więc widac jaki jesteś laik, żaden antywir nie zamula sprawnego systemu palancie nie wspomnę o oferowanym przez ciebie badziewiu jak avast - nara półgłówku

Gość Zdeterminowana...
niestety nie mam juz gwarancji na niego..:( Jest to laptop Aspire 7530G mam Viste, kuzyn wgrywal i zrobil to dobrze bo tez jest informatykiem.... Mialam tego Mcafee ale juz dawno usunelam... Jestem w Holandii:)

Gość Sączek Węchowy
Już się zamknij skurwielu żałosny!! Sam jesteś baranem, chujem i pojebem!!! Dziecko nie mające bladego pojęcia o komputerach, Twoja matka jak Cię robiła to monety się jej chyba skończyły!! Dlatego zamknij odbyt i nie właź to więcej!!! WON !!!!

Gość Sączek Węchowy
Zdeterminowana... no to ciężko będzie do Holandii jechać, ale jednak widzę że się trochę znasz... i to znacznie lepiej niż ten debil co mnie obraża (musiałem też mu swoje napisać, gdyż nie mogę sobie pozwolić na takie bydło jakie w moją stronę mi ten frustrat zaserwował!!). Jeśli masz Windows 7, to polecam abyś zainstalowała sobie Service Packa - może nie przyśpieszy systemu, ale wydajność poprawi na bank :)

Gość Zdeterminowana...
Ej ale prosze Was nie sprzeczajcie sie tylko mi pomozcie!

Gość Sączek Węchowy
Nie Zdererminowana, NIE BĘDZIE mnie jakieś gówno bez perspektyw obrażać, mnie INŻYNIERA z 10-letnim doświadczeniem zawodowym!! Włazi i robi syf, a ja na to z założonymi rękami patrzeć nie będę. W innych wątkach też obraża ludzi, to jakiś prymityw, troll internetowy i tyle!!

Gość nie dla idiotów
jak sama widzisz ten wiesniak sie pomylił, dobrze ze nie przyjedzie do ciebie bo by ci szlag trafił system .." nie przyspieszy, ale zwiekszy wydajnosc" hhehehehe napisza z jakiego miasta, mam kumpla w holandii

Gość Sączek Węchowy
Zainstaluj program CCleaner do usuwania śmieci i innych tymczasowych niepotrzebnych plików z dysku!! A tego pedała nie dla idiotów olej, po prostu nie reaguj na to co pisze, znam go od jakiegoś czasu tu na forum i lubi prowokować, obrażanie go nic nie da... po prostu najlepiej nie reagować na jego zaczepki i tyle. To gówno i nic poza tym!

Gość Uwaga panowie i panie
Na kafeterii od jakiegoś czasu pojawia się Troll internetowy pod nazwą "nie dla idiotów", ale z pewnością pisuje też pod innymi niezarejestrowanymi nickami. Udaje informatyka, zgrywa ważniaka, obraża innych porządnych forumowiczów Najlepiej będzie jak W OGÓLE nie będziecie na niego reagować, bo tacy trolle są najgorsi. Wdawanie się w zaczepkę z takim gównem jeszcze co niektóre osoby niepotrzebnie pogrąży (zwłaszcza te o słabej psychice...). Nie dawno na forach widziałem innego trolla co się przedstawiał jako CYBORKG. Bardzo podobny styl wypowiedzi co ten "nie dla idiotów" więc widać że to ktoś albo podobny albo on sam we własnej osobie... Dlatego olewajcie jego klony a dobrze na tym wyjdziecie!! :) 12:32:28 Uwaga panowie i panie

Gość gshshshs
tak jak wczesniej napisali poprzednicy, opcje zasilania i tryb oszczedny wylacz, ale to wtedy ci szybciej padnie bateria.

Gość nie dla idiotów
co wy pitolicie, zbieg okolicznosci z nickiem, pedały tylko doszukuja sie teorii spiskowych

Gość Zdeterminowana...
Juz nawet nie wiem komu mam wierzyc...:( zdecydujcie sie... prosze!!!!!