Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjhfjfyjfiyfyiutgoyiho;p

długi

Polecane posty

Gość ghjhfjfyjfiyfyiutgoyiho;p

mam zaległe raty jak wyjsc z tego kola. juz nie wiem co robic.d ługów pełno, wpadlismy w pułapke chyba bez wyjscia

Gość karol krawczyk00000
Kruk ci pomoże," tam też pracuja ludzie"

Gość nie dla idiotów
odpowiedz mi na pytania 1. rodzice strajkowali ? a może ty ? 2. na kogo głosujesz/ głosowałaś w wyborach ? więcej nie musze nic dodawać

nie dla idiotów -> jasne bo to Tusk kazał brać kredyty i żyć ponad stan. ghjhfjfyjfiyfyiutgoyiho -> jak to co robić? spłacać. na net jakoś ciebie stać, zrezygnuj z niego to już będzie dodatkowe 50 zł.

Gość nie dla idiotów
tusk nie kazał, tusk to przedstawiciel bandy złodziei, okradli i okradają mnie, moich rodziców i was, tyle, że ja to widzę a ty nie.

Gość kaszalotjeden
Leviatan ale dowaliłeś z czego ma jeszcze zrezygnować akurat na necie można dorobić np na allegro sprzedać co się da zacząć spłacać a jak wyjdziesz na prostą ,kupować już od nowa ale Z GŁOWĄ ........... mIAŁAM tak samo jak ty na allegro sprzedałam wszystko co się nadawało ,z każdego wpływu gotówki spłacałam 1 kredyt (wysoki) 3 karty kredytowe(dali to wziełam i szalałam) 3 raty i debet żeby śmieszniej było razem 47 tys do spłaty ,powoli dałam radę ciężko było bo nie miałam czasem co jeść żaden bank nie chciał mi już nic pożyczyć nawet 100 zł . Pozostało mi jeszcze 29 tys dużo ale mniej niż miałam do spłacenia :)

Gość kaszalotjeden
Mam mieszkanie wynajęte kawalerkę koszt ok 1200 mies.zarabiam 2 tys ciężko jest .Banki kiedyś łatwo pożyczały i niebądźcie tacy mądrzy że nie trzeba żyć ponad stan i nie brać kredytów ,fakt czasem przesadzamy ale gdyby nie raty gówno miałabym w domu .Wszystko musiałam kupować od zera

Gość kaszalotjeden
Ten kraj nie nadaje się do życia i taka jest prawda. Moja znajoma w USA ma dom na kredyt jak wszyscy tam DOM nie mieszkanie aspłaty kredytu wogóle nie odczuwa bo ma go na 99 lat a raty śmiesznie niskie,stać ją na wszystko oczywiście bez przesady a u nas????????????????Odpowiedzcie sobie sami

Gość oleolejjj
Tusk kazał>?????? Co ty ubezwłasnowolniony jesteś przez tego pana ,czy jak.Ktoś do cholery jasnej tą bandę wybrał!!!!!!!!

Gość sddffffffffffff
ale debile sie wypowiadaja. ni ezaleznie od rzadow ten kto bral musi splacac a co myslicie ze banki za was dlugi splaca albo wam to podaruja glupie polaczki? A moze jarusio was uratuje? ahahahahaha

Gość Dominik

na pewno z krukiem da się załatwić problem 

Gość OsiemJeden
6 godzin temu, Gość Dominik napisał:

na pewno z krukiem da się załatwić problem 

Nie da sie...

Gość Amanda
Dnia 1.08.2019 o 05:48, Gość OsiemJeden napisał:

Nie da sie...

Ale czemu? Słyszałam że mają dobre podejście, no i w sumie można o wszystkim się dogadać. 

Nie da sie...

no właśnie, też jestem ciekawa, jak rozwiązałeś problem? Odezwij się