Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do dupy cały weekend

Chodzę jeszcze w wysokich butach a nie adidasach... czy to wstyd?

Polecane posty

Jeszcze nie kupiłam adidasów i chodzę w wysokich butach. Kurcze. troche wstyd. Gdzie kupic jakies fajne adidasy? Deichman i CCC odpadaja bo nic ciekawego nie byo.

Gość esteea@@@
Nike

Gość jaki masz rozmiar buta
teraz coraz więcej obuwia dla prawdziwych kobiet ze stopami ponad 40 :) Małe kikutki pomału wychodzą z użycia i dobrze... laska powinna mieć stopy powyżej 40, a facet powyżej 45 !!

Mam 19 lat. Lubie chodzic w adidasach... wiecie o co chodzi takie sportowe . Zawsze w takich chodze.

Gość i masz duże stopy
zgadza się? Młode 19-letnie dziewczyny rzadko kiedy mają stopy poniżej rozmiaru 40. I super, małe stopy to przeżytek, teraz wszystko poszło w górę!! :)

Gość sddffffffffffff
a ja mam stopeczke sliczna i zgrabna w rozmairze 36-37:D

Gość Serafina_90
ałe kikutki pomału wychodzą z użycia? Co za bzdury! Ja mam rozmiar 38 i uważam, że 37-38 jest najlepszy. Dziewczyna powinna mieć delikatne stópki, a nie kopyta. A i tak dla jasności, nie jestem niska. :)

Gość sddffffffffffff
ja dziekuje za wielkie szłapy fuuujjj takie wielkie ogromniachne giry

Gość Serafina_90
Tak samo facet też nie musi mieć jakichś wielkich gir! Rozmiar 42 jest okay, a nie wielkie, śmierdzące kajaki w rozmiarze 45.

Nie. Mam stopę 37 a czasem 36 :D Malutka i fajniutka :D . Mam koleżanki które maja stopy 42 to normalnie nie mogą butów dostac a i stopa w takich wielkich źle wygląda.

Gość ja mężatka
pozorantka:)

Gość Serafina_90
No pewnie, że takie kajaki wyglądają śmiesznie. I to kompletna bzdura, że młode dziewczyny rzadko mają stopę poniżej 40.

Gość ale jak facet ma małe stopy
To jeszcze gorzej niż duże stopy u laski!! To już lepsza jest laska co ma rozmiar 45 niż facet z rozmiarem 39 bądź 40 !!!

Serafina, mam nadzieję że jak jesteś wysoka, to gustujesz w wysokich facetach. A nie w gównianych żałosnych kurduplach o wzroście 169 czy 170 cm!! Nie mogę znieść jak wysoka laska zabiera się za kurdupli i uprawia z nimi sex, to jest chore i żałosne!! Każda normalna wysoka młoda laska POWINNA zwracać uwagę na równych bądź wyższych od siebie ale nie na kurdupli!!

Gość grubas 90 kg
mam 45 :classic_cool:

Gość duże stopy są super
U faceta im większe tym lepiej!! W końcu nie od dziś wiadomo że im większa stopa tym większy członek :) A jak facet ma rozmair 40 to od razu jest pewne że w spodniach urodą nie grzeszy... :(

Gość hjujki
ale jak facet ma małe stopy................na szczescie nie tobie oceniac barachlo jedne kto i kogo pokocha. takie tepe puloki jak Ty powinny byc same do konca zycia. Obys szmato trafila akurat na "kurdupla"

Gość różabella
co za wywód! mam chłopaka cm niższy ode mnie, 173 wzrostu mam, kocham go bardzo i nie wyobrażam sobie,zeby ten fakt,ze nie jest wysoki przy mnie miał byc przeszkodą.

Gość pasztet firmowy
ja ciągle chodzę w emu i mam wyjebane na to, co kto o tym myśli 🖐️

Gość różabella
hahaha nie moge wytrzymac ze smiechu, jakie stopy taki ptaszek??? haha.. chyba mało ptaszków podziwiałyscie.

Na szczęście kurduple są z reguły sami, a jak ładna wysoka dziewczyna zwróci na takiego uwagę, to bardzo źle to o niej świadczy i oznacza że albo leci na kasę, albo chce się fizycznie nad nim pastwić!! W końcu nie od dziś wiadomo że sex faceta co ma powiedzmy 169 cm wzrostu z laską wyższą i w dodatku z większymi stopami niż on jest dla tego faceta porażką i straszną męczarną... można mu współczuć, tyle powiem :(

Gość comizrobiszjakmniezlapiesz
"ale jak facet ma małe stopy Serafina, mam nadzieję że jak jesteś wysoka, to gustujesz w wysokich facetach. A nie w gównianych żałosnych kurduplach o wzroście 169 czy 170 cm!! Nie mogę znieść jak wysoka laska zabiera się za kurdupli i uprawia z nimi sex, to jest chore i żałosne!! Każda normalna wysoka młoda laska POWINNA zwracać uwagę na równych bądź wyższych od siebie ale nie na kurdupli!!" Żałosny gówniany kurdupel spłodził coś takiego jak ty. Od kiedy to wartość człowieka mierzy się tym ile ma wzrostu? :D A jak nie możesz patrzeć na ludzi to się nie patrz ;)

Gość różabella
widac,ze jestes sama i nawet kurdupel na ciebie nie spojrzy

Gość kurdupel jest sam, nie ja
Ale tak jest zawsze, niski koleś o wzroście 169 cm jest gorszy niż gruba laska!! :P

Gość różabella
ten niski koles moze byc najlepszym przyjacielem, zajebistym kochankiem, wspaniałym człowiekiem, pracowity, czuły, kochany, zaradny, odpowiedzialny, najblizszy na swiecie.. kims, kogo Ty nigdy nie spotkasz, bo z takimi pustymi laskami zadaja sie tylko kurwiarze albo nieudacznicy! O 1.90 wzrostu!

Gość owszem, może być fajny koleś
z charakteru, ale co z tego skoro pzryjdzie do zbliżenia fizycznego a wtedy się okaże jak koszmarny i mało fajny jest seks z kurduplem!! A sex jest ważny w związku i facet powinien się fizycznie do niego nadawać, a jak ma 169 cm, zakola i penisa 16 cm to jest to śmieszne i żadna normalna laska nie zostanie z takim dłużej tylko pójdzie do prawdziwego faceta który jest prawdziwym mężczyzną a nie jego namiastką!!

Gość różabella
hah, mój ma 172 wzrostu, ja mam 173 i seks jest boski :D po co gadasz o czyms, czego nie doswiadczylas?

Gość różabella
nie wiem skad Ty bierzesz te pomysły, ale zmien dilera, znajdź sobie chłopaka, pouprawiaj z nim seks i dopiero pogadamy, miałam chłopaka 186 wzrostu, obecny od ponad dwóch lat ma 172, no i BEZ PORÓWNANIA!!:D