Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiteczka102

czemu te same imiona nadajecie

Polecane posty

Gość kiteczka102

ludzie, czemu ciagle slysze, ze Wasze dzieci maja albo beda mialy na imie kornel/nikodem/kuba/kacper/maurycy/ksawery albo julka/kornelia/maja/kaja/oliwia? poglupieliscie chcecie robic cale klasy z dzieciakami o tych samych imionach? nie ma juz oryginalnosci? nie widzicie, ze to moda, juz do tego stopnia nie potraficie sie niczym wyroznic? chcialabym uslyszec propozycje jakichs innych imion niz te powyzej, bo az wstyd ze jak owce w stadzie nadajecie te same.

Gość do kiteczka102
przyznaję ci rację

Gość ona na luzie
te imiona są przecież ładne, każdy nadaje takie jakie mu się podoba, ja córce jak będe kiedys miec dam na imię Kleopatra:-)

Gość respektuspospolitus
http://magiaimion.pl/imiona,zenskie http://magiaimion.pl/imiona,meskie garść innych propozycji. Swoją drogą wolę Maję od Jessiki czy Vanessy, ale co się komu podoba. Tylko czy trzeba się od razu wyzywać? Autor wpisu od "garów" i "szmat" gdyby miał odrobinę oleju we łbie - pociągnąłby dyskusję - szukał powodów popularności tych imion, wyraził swoją o nich opinię etc. A tak... Jak się nie wie, co powiedzieć, to się OGRANICZA (tak! ogranicza wlasnie_ do uwłaczania innym. Ulżyło? Ps. Współczuję Lodziarze Pospolitej takiej matki. Ze niby co? Imię predestynuję przyszły zawód dziecka? A może nawiązuje do profesji mamusi...?

Gość kiteczka102
a juz imie Nikola bije wszelkie rekordy. Co to kuzwa jest za hybryda spolszczona, no przeciez obciach normalnie tak dziecko nazwac. kojarzy sie z pomoca fryzjerska z tleniona grzywka. gratulacje dla wszystkich mam Nikoli

Gość kiteczka102
respectuspospolitus niestety Twoje linki nie dzialaja

Gość tez mnie to zastanawia ze
ciagle slysze tylko Kuba,Filip itp albo Oliwia,Julia, itp nie rozumiem tego.......ale dlatego dałam calkiem inne imie takie którego tak czesto nie ma, bo po co wszystkie dzieci maja miec identyczne imiona

Gość malutkannnnnn
Każdemu podoba się inne imię, ok. Dziwi mnie tylko, że wszystkim spodobały się takie same imiona w tym samym czasie :D Niestety, to jest zwykła moda i pęd za resztą społeczeństwa.

Gość kiteczka102
no wlasnie o to chodzi malutkannnn poza tym ludzie sa glupi jak but, mowia ze "nigdy nie daliby dziecku staropolskich imion typu franciszek czy stanislaw' a nadaja nikodem czy ignacy, a to to juz przeciez grzyby polskich imion, takie stare. nie mowiac o tym ze 5 lat temu byly nadawane same staski i franki. ciemna masa i tyle.

Gość ha ha ale jaja
widze ze gimgowno sie nudzi jak to bywa w niedziele... imiona jak kazde inne.. kiedys byly Kasie i Anie a teraz sa Julki i Oliwki.

jest to denerwujące, moja się nazywa Milena i jak ludzie sie zwiedzieli jak ma na imię to co jaka dziewczynka sie urodzi to Milena jest, mieszkam w wiosce, gdzie już 8 dziewczynek oprócz mojej to Milena, jak by innych nie mieli.

Gość A moja będzie Tosia
:classic_cool:

Gość moj ma na imie
dziwogrzmot :]

Gość respectuspospolitus
A! widzę! spacja się robi między przecinkiem. Linki powinny być bez spacji. Pewnie kafe myśli, że to spam forum ;(