Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny łuaksz

Jestem sam bo nie mogę znaleźć odpwiednio pieknej dziewczyny

Polecane posty

Gość smutny łuaksz

Podobnie jak smutnabasia z tego forum... Mam swoje wymagania i nie zwiaze sie z pierwszą lepszą , musi byc wyjątkowa o oryginalnej urodzie , słowianska buzka w stylu ''dziewczyna z sasiedztwa'' nie robi na mnie wrazenia... Szukam kogos o urodzie tych pań ; http://3.bp.blogspot.com/_90BmCxiC4jw/TIY1FtIY_EI/AAAAAAAAAUU/VejfVrQ1Quc/s1600/cindy-crawford-20050419-35823.jpg http://i.pinger.pl/pgr243/e80d7217001f076d4bcd938f/carmen_electra.jpg http://www.perfectpeople.net/photo-picture-image-media/Denise-Richards-1334x2000-253kb-media-241-media-144864-1232278502.jpg Oczywiscie musi miec inteligencje i rozum , nie moze kierowac sie emocjami i instynktem macierzynskim ,bo takie osoby są wg mnie jak zwierzeta , mile widziana osoba ktora lubi pływanie i snowboard ;)

Gość fbnrthrhn
Oczywiscie musi miec inteligencje i rozum , nie moze kierowac sie emocjami i instynktem macierzynskim ,bo takie osoby są wg mnie jak zwierzeta , mile widziana osoba ktora lubi pływanie i snowboard oczywiscie ale to nie jest priorytet ;) najpierw oryginalna uroda potem dlugo, dlugo nic i moze byc "mondra" he mam nadzieje ze smutny lukaszu jestes dostatecznie bogaty na te wymagania;?:))

Gość smutny łuaksz
wiedzialem ,ze padnie to pytanie 😭

Rozbawiają mnie tego typu tematy. Jesteś sam, nie dlatego, że "nie możesz znaleźć odpowiednio pięknej dziewczyny", tylko dlatego, że w Tobie nie ma żadnego "piękna". :D

Gość smutny łuaksz
A co ja na to poradze ,ze jest malo o ciekawej urodzie? widziałem jedną przed świętami , jechala metre ,ale to była małolata góra 15-16 lat 💤

Gość smutny łuaksz
nie bede sie zadowalal pierwszą lepsza , przykro mi , spotykalem sie z kilkoma i dupa :O Zadna mi sie w 100% nie podobala

Należy zapytać: czy Ty im się chociaż trochę podobałeś :D bo może w tym tkwi problem ? :D

Gość smutny łuaksz
gdybym sie nie podobal to nie chcialyby sie znow umawiac

Desperatki mogą się umawiać ponownie, nawet z kaszalotem. Mie pomyślałeś o tym ? :D Jak dla mnie, to w Tobie tkwi feler :D

Gość fbnrthrhn
jeates brzydki oblesny i zalosny i chcesz pieknej dziewczyny i madrej i kasiastej bo na te zainteresowania trzeba miec dobrze zrozumialam?:D

Gość smutny łuaksz
źle , dlaczego zakladacie ,ze kazdy kto chce miec taką jest brzydki i biedny ? :O

Gość fbnrthrhn
a jaki jestes?

Gość smutny łuaksz
Brzydki nie jestem , na brak $ równiez nie narzekam :O Chce kogos wyjatkowego a takich jest ponizej 0,1 % 😭

Gość smutny łuaksz
żebys wiedział , chyba jedynym wyjściem będzie wyjazd do USA albo Mediolanu 😭

Gość ojej no żebyś się
czasami nie zesrał:) a tak poważnie to gdybyś był fajny to dawno już byś taką znalazł widocznie nie jesteś więc nie wymagaj

Gość blackberry bold
Ja widuje takie kobiety ktore smialo moglyby byc modelkami , zarowno na portalach randkowych jaki w realu . Mam jedną na uczelni , tylko ma malą wade - jest wymagajaca ,wyniosla przez co odpychająca..no i jest sama.

Gość blackberry bold
nażarłam się prozacu i majacze :(

Gość dorota6666666666666
smutny łuaksz,w Polsce nie znajdziesz dziewczyny o ciekawej urodzie .Nie masz sie co łudzić .Taka prawda.

Gość smutny łuaksz
Pogodzilem sie z tym. Mysle ,zeby szukac w Italii ,ale nie znam włoskiego. Byle czym nie bede sie zadowalal.

Gość gość
Bycie sobą to podstawa, niezależnie od tego czy jesteś pewny siebie, nieśmiały, towarzyski czy też nie, kobieta chce poznać prawdziwego Ciebie, chociaż nie od razu, najpierw musisz ją zainteresować swoją osobą, a jeśli to Ci się uda to wtedy ciesz się jej towarzystwem, ciesz się nią i wspólnymi chwilami, które razem spędzacie. A mi osobiście co pomaga? Może głupio się przyznać ale stosuję feromony (z pherowin.pl) choć sam nie wierzyłem z początku w ich moc to przekonałem się że naprawdę potrafią zdziałać cuda. Dzięki ich używaniu znalazłem dziewczynę, która jest ładna i pasuje mi jej charakter.