Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /martusia

#Kobitki poniżej 170 cm stopa poniżej 39 górą !

Polecane posty

Gość /martusia

Te powyżej 170 cm a stopa 40 podobne są do transwestytów :)

Gość a z facetami odwrotnie
Poniżej 170 cm i stopa poniżej 40 to jeszcze gorzej niż wysoka laska z dużymi stopami!!! Taki facet to nie facet, to wieczne dziecko!!

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk.
Ludzie oceniający innych po wzroście i rozmiarze stopy dołem :) Naprawdę jesteś taka pusta i powierzchowna? :)

Gość hmm a ja mam
1,6 i 39.......porazka

Gość /martusia
160cm i 39 jeszcze ujdzie :)

Gość a z facetami odwrotnie
Nie, po prostu znam kilku facetów co mają 169 cm i zakola i żadna laska ich nie chce bo są po prostu aseksualni, niepodniecający i nie mają w swoim wyglądzie niczego co by je przyciągnęło!! A jak facet ma do tego małe stopy to już jest porażka na maksa i nie wróżę takiemu założenia rodziny. Ale to już nie mój problem, ja tam jestem średniego wzrostu kobiecego (168 cm), stopy mam 38 a mój facet też ma wszystko na miejscu: 188 cm, rozmiar buta 45 :) Czyli normalka :D A wysokie laski co mają niskich kolesi - współczuję takim, taka nigdy nie zasmakuje PRAWDZIWEGO sexu i życia z prawdziwym mężczyzną!! ale to też już nie mój problem :P

Gość /martusia
A co nie mogę sobie ocenić, że wielkie krowy kojarzą mi się z transwestytami ? :D

Gość jestes mocno ograniczona
a jak mam 175 i stopę 39 ? Nie tylko mutanty chodza po ziemi ;/

Gość /martusia
Mi się też niscy nie podobają moj ma 184 cm :) Współćzuję niskim :) A kobietom wysokim też współczuję :P

Gość /martusia
Ty co masz 175 cm to stopa masz w porządku ale wzrost to już męski.

Gość ODGRZEWANE KOTLETY19999
Ja mam 174 cm wzrostu i stopę proporcjonalną do tego 39 a wy karły nie probojcie się tu dowartościować ispierdalać do cc kup[ować buty na dzieciecym, przydupcone do ziemi kurduple z krótkim nogami!!! :D

Gość /martusia
Kingusia i prawidłowo :)

Gość amiszka
haha ciekawe mam 172 wzrostu i rozmiar buta 37-38 ;]

Gość woda źrodlana ;d
mam 175 cm i nie chcialabym być niższa :) nie wiem dlaczego martusiu sądziz ze kobieta wysoka to kalectwo czy coś w tym stylu... może myślisz że wszyscy faceci wolą niskie? nawet jeśli tak jest, to mam to gdzies - moje zycie to nie są tylko faceci, nie jestem tak próżna :)

Gość /martusia
Nie uważam tego za kalectwo, ale to niefajnie mieć taki wzrost. Dziewczyna powyżej 170 cm wygląda już trochę jak facet zwłaszcza jeeli przy tym jest chuda i ma małe biodra a jak jeszcze obcasy założy :O Tak, faceci wolą niższe :) Co jest wielki plusem :)

Gość woda źrodlana ;d
Skąd wiesz że niefajnie? Miałaś taki wzrost? O męskim wyglądzie nie decyduje tylko wzrost - np ja nie znam zadnej wysokiej kobiety przypominajacej faceta, wrecz przeciwnie - sa bardzo kobiece. I po co ma zakładać obcasy? Przeciez nosi się je zeby byc wyzszym :) Nie kazdy facet woli niższe :) Zresztą, nie wszystkie kobiety są takie płytkie i myślą tylko o tym żeby podpasować się facetom :o Moze maja sie czuc przegrane z tego powodu ze są wysokie i beda do konca zycia same? Jeszcze inna sprawa - mysle ze lepiej miec powyzej 170 niz ponizej 160... Wysoka osobe traktuje sie powazniej, a takie malenstwo? Moze nie wyglada "męsko" ale kobieco też nie... najczesciej jak dziecko lub za przeproszeniem niedorozwój :o

Gość Ja mam 160 wzrostu...
wiec jestem niskam i nosze rozmiar 37, ale w zyciu nie pomyslalabym, ze dziewczyny wysokie wygladaja jak tranzwestyci (poprostu taka opinia jest glupia) wg. mnie kazda kobieta jest piekna bez wzgledu na wzrost czy rozmiar buta, wazne zeby to wydobyla z siebie.

Gość /martusia
woda źródlana Tak, miałam taki wzrost w wysokich szpilach i wcale nie czułam się fajnie. A szpilki nosi się głównie po to, żeby nóżka ładnie wyglądała, bo jeżeli Twoja teoria byłaby prawdą, to po co dziewczyny pow. 170 cm nosiłyby szpilki żeby mieć ponad 180 cm w jakim celu????????

Gość masz racje, mam ogromne
kompleksy na tym punkcie a gdy czytam takie rzeczy tylko mnie to przekonuje do samobójstwa

Gość /martusia
Oho, nie wiedziałam, że wysokie mają też taką zrytą psychikę. Są gorsze nieszczęścia i ludzie nie popełniają samobójstwa . ŻAL :o

Gość a no mają, przez ciagłe
słuchanie tego typu podobnych tekstów w okresie dorastania kiedy najbardziej potrzebuje akceptacji przez rówieśników, kiedy chcesz sie podobać a jestes przez to odrzucany i wysmiewany i kiedy zaczynasz nienawidzic swojego ciała do tego stopnia że wstydzisz i boisz sie wychodzic z domu

Gość taaaipeeei
jestem facetem , jaa i wiekszosc moich kumpli podziwiamy wrecz laski ktore maja 170 w gore. takie sa cudowne i najlepsze, nawet te przy kosci... mmmm ..:) a jak szpile zalozy to juz w ogole odlot totalny. a te mniejsze ok160 musza duzo twarza nadrabiac bo na ladne kobiece ksztalty rzadko mozna liczyc.. i te kacze nozki :O

No dobrrrra:D Ja mam 170cm i 39/40 I chuj mnie obchodzi jesli innym się to nie podoba:D A że ktoś ma więcej lub mniej to też mam w dupie:classic_cool: Ważne, że się ma dwie stopy i cały kręgosłup.

Gość glupoty gadasz
lepsze wysokie przynajmniej jakos wygladaja przy facecie ktory ma 180cm lub wiecej

Gość tez jestem facetem
i zgadzam sie w sto pro z kolesiem wyzej.