Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zszokowana !!

Moja koleżanka z klasy sypia z mom starszym bratem...

Polecane posty

Gość Zszokowana !!

Wczoraj przyszłam szybciej z basenu, poszłam na chwile coś zabrać z pokoju brata a tam leży Ola w łóżku z rozłożonymi nogami 😭 😭 po chwili przyszedł Marek z łazienki a ja uciekłam Co ja mam teraz zrobić, jak się zachować - ja i Ola mamy po 15 lat a mój brat ma 28 - czy On jest pedofilem 😭 :( Czy powinnam to powiedzieć rodzicom???

Gość sskssllsls
jesli ma skonczone 15 lat to nie jest pedofilem :)

Jeśli skończone 15 lat, to nic mu nie grozi. Jeśli rozpoczęte - możesz przerwać tę miłość donosem do prokuratury. Załatwisz bratu obowiązkowy pasywny seks analny i stracisz koleżankę. Niezła podpucha :P

Gość poytanie///
a co to znaczy skonczone ? to ,ze zaczęla 16 ?

Gość Zszokowana !!
mamy po 15 chodzimy razem do klasy to moja najlepsza koleżanka :( zawsze siedzimy w ławce i o wszystkim sobie mówimy a tu takie coś co ja teraz zrobie :O kiedyś mówiła, że podoba Jej się taki jeden starszy kolega, że poznała go gdzieś na necie czy coś ale nie sadziłam, że to mój brat - ja ją zbyłam by sobie znalazla w naszym wieku od tej pory nic na ten temat nie mówiła Często u Nas siedzi, oglądamy filmy i robmy różne imprezy, czesto też widziałam jak się smichali i żartowała z Markiem ale nie sądziłam że oni coś kręcą 😭 😭 co ja teraz zrobie :-O i jeszcze widziałam Ją gołą - masakra - chociaż całkiem zgrabna, ma ladniejsze cycki ode mnie

Gość Zszokowana !!
właśnie przyszła i odrazu poszła się pieprzyć z mom bratem :-O i jęczy w drugim pokoju - nwet się nie kryją 😭

Gość zbychu stary alfons
idź zrób im foty i wrzuć tu :D zobaczymy jaka ta Ola:P

Gość 22334455
a co cie wkurwia to ze z twoim bratem śpi albo ze ma większe cycki?

Gość 22334455
o sory napisałas ze ładniejsze*