Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podrywacz z kaffe

Na jakie teksty lecą gimnazjalistki i licealistki ?? :))

Polecane posty

Gość podrywacz z kaffe

Prosze o odpowiedzi dosiwadczonych forumowiczów :D Łaczy je jedno , leca na fajny wygląd - a co takiej mowic ? :)

Gość podrywacz z kaffe
:D

Gość podrywacz z kaffe
dawaj dalej ;)

a tak serio to nie można wszystkich wrzucać do jednego worka. Niektóre faktycznie polecą na wygląd, szpan i kasę, a są dziewczyny z klasą, które oczekują interesującej znajomości i subtelnego flirtu. Sam oceń, na jaką Cię stać i na jakiej Ci zależy.

Gość dcdcaaserrfv
Ej SłłłłłłłłiTaśne złOtKo, mam ćinkłeczento, przejedziemy sie xD xD :***

Gość podrywacz z kaffe
Jakis czas temu skonczylem szkole i pamietam ,ze wiekszosci imponowali źli chłopcy ;) i to wcale nie byly pustaki , jedno z lepszych liceów w PL , niby chcialy dobrego i porzadnego a ciągle patrzyly na tych łysych typkow - jak to jest ? :)

Gość bolec łorkiestra
Nie nie, mylisz pojęcia, łyse typki to matoły i nic nie warte cwaniaki, leszcze tak na prawde nie radzące sobie z życiem. Natomiast źli chłopcy, patrz buntownicy, to goście z haryzmą, którzy się buntują przeciwko różnym ogólnie przyjętym wartościom. Znają swoją wartość i zazwyczaj są ponadprzeciętnie inteligentni

Kobiety podniecają mężczyźni "źli", tacy niegrzeczni chłopcy, lubią randki z odrobiną adrenaliny - przynajmniej spora część. Jednak jeśli przychodzi do poważnego związku wybierają kogoś zgoła odmiennego - wiem to z własnego doświadczenia :)

Gość skkskskskkll
Potwierdzaja sie slowa powtarzane na forum ... Na męza Rysio z klanu na kochanka miesniak i przystojniak z okładki 🖐️

Gość ertret
Ja też już jakiś czas temu skończyłam liceum i uważam że dziewczyny wtedy są jeszcze na tyle niepewne siebie, onieśmielone (co nie znaczy że wszystkie są nieśmiałe), niepewne w Tej Sferze, że im zaimponować jest w sumie łatwo, raczej liczy się dla nich to, aby koleżanki zazdrościły, czyli dobry samochód podjeżdżający pod szkołę nie zaszkodzi

Gość skkskskskkll
albo drogie prezenty , zalezy co kto lubi , na jedna podziala droga knajpa , na inną ciuszek Diora i juz ma mokro :D

Bez przesady, może nie aż Rysio z Klanu :) ale nie związałabym się na stałe z mężczyzną (kilka lat starszym zresztą) dla którego moje serce biło dziesięciokrotnie szybciej niż normalnie w połowie liceum i z którym spędzałam czas w taki sposób, jakbyśmy byli w samym środku romantycznej komedii :) Teraz szukam bardziej ustabilizowanego życia.

Gość podrywacz z kaffe
No własnie dlatego szukam młodszych i pytam o młodsze , nie widzi mi sie ustabilizowane zycie ;)

Gość ertret
ja mialam sponsora ,ktory mial mercedesa , wszystkie mi zazdroscily

Gość zbychu stary alfons
fundne ci dziare nawet na całą dupe mogę staremu ryja obić twoja siora wygląda jak pół dupy za krzaka moge skołować kumpli to najebią profesorkowi masz tu tysiaka kup se szmaty :D:D:D:D:D:D:D:D albo cho na frytki :D

Gość bierz na mase....
Musisz byc wulgarny , pic piwsko , ogladac sie za innymi :D

Gość iksowwwaaaa
Nastolatki leca na wszystko , byle bylo ''fajne''