Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani B.g

Transmisja na żywo z końca świata

Polecane posty

Co o tym myślicie? Tyle teraz kataklizmów. Dziennikarze docierają wszędzie,nawet w epicentrum huraganu, są zawsze na czas.Nienagannie ubrani zdają nam relację bardzo dokładnie.Mnożą się topiki i dyskusje na temat końca świata.A jeśli koniec jest bliski? Ja osobiście chciałabym obejrzeć transmisję z tego wydarzenia. Transmisję przerywaną długim blokiem reklam.Wszystko się pali, wali,wybuchają wulkany a Mołek z Durczokiem, gdzieś na małej tratwie dryfującej po oceanie, dzierżąc w dłoniach szampana, odliczają minuty do końca.Pewnie niektórzy z was i tak w tym czasie będą skakać po kanałach w poszukiwaniu kolejnego odcinka nowego sezonu swojego ulubionego serialu. Moją ostatnią inwestycją na tym łez patole będzie telewizor 3D i popcorn, ja będę oglądać!

Gość ogóLNA
Więc lepiej wymyslic jakis wiosenny opis na NK

Prawa... Wierzę głeboko, że nawet koniec świata nie jest w stanie zatrzymać nadawania tego pięknego serialu.

Gość ogóLNA
Opis -taki o wiosnie o tesknocie na Nk GG

o tęsknocie.... ja jestem mało sentymentalna albo skutecznie to sobie wmówiłam :-P Trudno mi coś wymyślić

co z tym oglądaniem owieczki? To może być najlepszy katastroficzny film w dziejach ludzkości

oj nie najlepszy, bo jeszcze większą katastrofą byłabyś ty na młodzieżowej dyskotece tańcząc disco :)

ależ kingusiu ja jestem boginią klubów w mojej wsi i przyległych okolicach.

Gość my scene
nie wierze w koniec swiata.

naprawdę o to muszę przyjechać jaka to wieś, jeżdżą po niej jakieś autobusy czy trzeba doroszką ?

siema cipeczki, co sie tu porobiło, chwile mnie nie było a tyle nowych ników sie pojawiło Znając życie to te same osoby hahahah :)

Kingusiu ja stateczna kobieta na poziomie nie używam wulgaryzmów ani przemocy a już broń boże wobec dzieci dlatego grzecznie Cię proszę PÓJDŹ JUŻ SOBIE.

a ja jako dama babilońska również wulgaryzmów nie używam, więc proszę mnie nie wyganiać bo jestem cierpliwa ale do sekundy

Pozdro fiuta potrafię ssać z ogromną pasją, na wiele sposobów ale tobie nie będzie dane się o tym przekonać. Gnoje są poza kręgiem moich zainteresowań.