Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przebiśniegi tuż tuż

Mój ideał :)

Polecane posty

Niebieskie, zielone lub szare oczy, jasna cera, piegi mile widziane, włosy najlepiej dłuższe lub kędziarzawe, koloru ciemny blond, jasny brąz lub rudego, szczupły, luzacki styl ubierania...To jest to, co w mężczyznach pociąga mnie najbardziej :)

Tyle wymuskanych kolesi po siłowniach, a przecież najfajniejsi są zwykli, naturalni faceci...

Gość YSL))
a gdzie Ty widzisz tych wymuskanych ? bo ja wlasnie wszedzie tych zwykłych , z zapadnięta klata albo brzuchatych :O

Gość takie zwykłe pieprzenie
i tak twój ideał się na nic zda jeżeli się zakochasz, ja tak miałam :P ideał w głowie a zakochałam sie w przeciwieństwie ideału :P

Gość buhahahahahhaha
Pasztety tłumacza sobie to tak wlasnie :D bo u tych fajnych nie maja szans :D:D

Gość Dra Cula
"bo u tych fajnych nie maja szans " - a co to znaczy "tych fajnych"?

Oj, sporo takich lalusiów, sporo...Cudują ile wlezie, a na mnie to nie działa. W ogóle nie lubię mężczyzn, którzy są powszechnie uważani za przystojnych. Wolę takich brzydszych, ale charakterystycznych, z nieładem na głowie i w głowie, mających to "coś", co sprawia, że tylko niektóre kobiety potrafią to dostrzec.

Taa...pasztet od razu;) Jak ja lubię to kafeteryjne rozumowanie niektórych osób :P A fajny to pojęcie względne, jakbyś nie zauważył/a.

Gość Dra Cula
jakbyś nie zauważyła, moje pytanie było ironiczne :-o

To było do kolegi/koleżanki wyżej.

Gość buhahahahahhaha
jesli pytasz o wyglad to nie mowie tu wzroscie,kolorze oczu itp ale proporcjonalnie zbudowany , o atrakcyjnej twarzy ,bez krzywych wielkich nochali , kawalku skóry zamiast ust i łysiny - taki ktos jest dla mnie atrakcyjny ;)

Tutaj się zgadzam:) Na pewno mężczyzna nie może być łysy. Rozumiem, są pewne przypadki, ale jak facet sobie wygoli głowę lub obetnie za krótko, to serio, wygląda to strasznie.

Gość cimmmssiii
Ogolona głowa albo 3mm włosy malo komu pasują , trzeba miec do tego odpowiednią twarz- szkoda ,ze tak malo panów to widzi :(

Jednak, jak mówię, nie mam zbyt wielkich wymagań poza tymi kilkoma punktami.

Ogólnie mam słabość do facetów z dłuższymi włosami, najlepiej tak po kark, ale niekoniecznie do metalowców. W każdym bądź razie żadnych ulizanych fryzur, chaos na główce jak najbardziej mile widziany, mogą być też kędziory;)

Gość Dra Cula
"ale proporcjonalnie zbudowany , o atrakcyjnej twarzy ,bez krzywych wielkich nochali , kawalku skóry zamiast ust i łysiny - taki ktos jest dla mnie atrakcyjny" - Gratuluję :) Dla mnie atrakcyjność fizyczna nie może przyćmiewać psychicznej. Z lalek dawno wyrosłam.