Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscioweczka

Mam dosc facetow!

Polecane posty

Ewelina -> ja zrozumie bez problemu kobietę bo wiem że w czasie okresu może mieć swoje humory ;)

większość facetów tak ma:) idiotko, mam wrażenie jednak że to ty wyładowujesz swoje frustracje swoje bóle miesiączkowe możesz sobie wsadzić głęboko w pizdeczkę, a zresztą co ci będę pisać. Idź se znajdź kobiete i liżcie sobie długo i szczęśliwie zatapiając sie w głębokości uczuć wyższych

Levviatan a Tobie to niby nie zależy? Inny niż wszyscy jesteś?

Gość Ewelina1989
kwartnik ale ja nie wrzucam do jednego wora, moja wypowiedz kierowana byla do tego dj jak najechal na kolezanki ze lizac cipy i jakies inne bzdury, a co do okresu to zadne taletki nie pomagaja chodze do ginekologa i co on tylko rozposciera rece bralam juz rozne tabletki pomoga na godzine badz dwie i tyle, to nie jest takie latwe jak sie wydawac moze. i z calym szacunkiem do Ciebie i innych wartosciowych facetow nie mowcie ze przesadzamy , bo to naprawde przyjemne nie jest...ale jak juz mowilam to moze zrozumeic tylko inna kobieta:) ktora ciepri podobnie jak ja bo sa i takie ktore nie dczuwaja nic i zazdroszcze im:)

Gość Ewelina1989
Levviatan aj uwierz że ja sama nie rozumie się jak ma humory i to jest straszne bo w jednej chwili humor zmienia sie o 360 stopni i czasami zal mi mojego chlopaka...:) drogi dj jak widac nie wszytskim chce sie 95 % zycia ale jak tak masz no to radz se sam:D:D:D:D:D

Gość goscioweczka
Nie wiem dlaczego jestesmy takim narodem, ktory dyskryminuje ludzi homoseksualnych, nie potrafimy zrozumiec ze sa tacy jak wszyscy. A co do sexu to faktycznie wiekszosc panow tylko o tym mysli :)

goscioweczka -> dyskryminuje? wystarczy ze kobieta napisze że jest les to zleci się kupa napalonych facetów chętnych do "naprawienia" jej :P

Gość goscioweczka
Levviatan- Jak napisałes do "naprawiania" , ale nie potrafia uszanowac ze ona tego nie chce. I znajda sie tez tacy co tylko zwyzywaja .

jes zazwyczaj są brzydkie, taka prawda, przynajmniej te prawdziwe, więc wątpie aby ktoś chciał ''naprawiać''

Gość adelaide grove
musze cie zmartwic autorko ale baby leca glownie na kase wiec jak nie zarabiasz min 5 kafli miesiecznie i nie masz jakiegos fajnego auta to zadna i tak cie nie zechce:D

Zarabiając 5 kafli miesięcznie ''fajnego autka'' sie nie kupi. Z resztą za tyle niewiele można kupić.

Gość goscioweczka
To ja szukam tez bogatej :P Czesto kobiety sa na lepszych stanowiskach niz mezczyzni :D

Gość adelaide grove
no juz bez przesady bedac singlem i majac 5 kafli miesiecznie da rade miec auto za 50 no chyba ze dla ciebie fajne auto to tylko lambo czy ferrari:classic_cool:

Gość goscioweczka
Mam odpicowanego maluszka, mysle ze jakas chetna sie znajdzie :D

Nie lubie sportowych aut. Paskudne są. Miałam na myśli Porsche Cayenne na przykład.

onassis -> lepszy Mustang z 67 roku ;) klasyk obok którego mało kto przejdzie obojetnie

no właśnie stary ale jary :P 300 koni i można ciąć lepiej niż nie jedno współczesne auto ;)

Gość oj dana dana
a mi wystarczy auto które będzie jechało do przodu :) i którego nie będzie szkoda rozwalić

Gość goscioweczka
Nie potrzebna mi dziewczyna ktora bedzie sie mna interesowac ze wzgledu na pieniadze, zreszta takie nie sa zbyt czesto les.

Gość mocus
hej!!! cały weekend-kolrjny zastanawiam sie, czy to ze mna jest coś nie tak, czy za dużo wymagam od faceta z którym jestm 4 lata? jest tam ktos, kto pogada ze mna?

Gość Ewelina1989
mocus ja chetnie z Tobą pogadam, tez wlasnie jestem ze swoim 4 lata to mozemy sie porozumiec:)