Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patucha.

kolczyk w brwi.

Polecane posty

Gość Patucha.

hej. za 3 dni mam urodziny, siedemnaste. chce mieć kolczyk w brwi.....i nie wiem jak przekonać do tego tatę. pomocy!!!!

Gość Nawodniona do przesady
mam to w ...

w brwi mi sie nie podoba, wyglada sie prostacko... niestety... jest kilka fajniejszych miejsc...

najpierw lepiej moze ja Ciebie przekonam bys tego nie robila:) nie wiem czy slyszalas ale skutki takiego piercingu moga byc niewesole: -uszkodzenie nerwu a co za tym idzie drobne lub wieksze porazenia -moze wystapic opadanie brwi wmiejscu przeklocia(moze juz nie wrocic do normalnosci nawet po wyjeciu kolczyka) -alergie,stany zapalne i nieladne blizny. jezeli juz postanowias i znasz wszystkie za i przeciw,a chcesz przekonac ojca to moje zdanie jest takie: -powiedz mu o tym co napisalam Ci powyzej i przekonaj jak bedziesz temu zapobiegala -moze na poczatek popros o zgode na noszenie kolczyka do czasu wygojenia a potem np tylko na imprezy i w domu(byc moze tacie wlasnie o to chodzi,ze bedziesz sie zle z tym prezentowala w szkole lub na jakichs uroczystosciach rodzinnych typu chrzciny,komunie wesela)z czasem tato przywyknie i bedziesz nosla czesciej;)) -powiedz ze zrobisz to w warunkach higienicznych i sterylnych,mozesz zabrac tam tate i pokazac,wybierz moze malo widoczny kolczyk na poczatek. -

dziurki po kolczykach swiezo wygojone bardzo szybko zarastaja wiec wyjmowanie i zakladanie nie wchodzi w gre.... przynajmniej na poczatku... dosc zreszta dlugim :)