Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pomóżcie mi proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

potrzeuje sprawdzic mojego chlopaka. Za pomoca naszej klasy zalozylam konto specjalnie to tych celow uzywajac danych kolezanki, ktora sie na to zgodzila. Chodzi o to, ze ten profil nie ma zadnych znajomych. I moj chlopak bedzie podejrzewal ze jest cos nie tak. Prosze zapraszajcie osobe kaśka świtalska Jedlińsk błagam potrzebuje kilkunastu znajomych....... pomozecie mi? inaczej moj pomysl nie wypali pleaseeeeeeeeeee

podnosze

Gość gaaaaaaaadfasfasfsa
Nie ma to jak przeszpiegi nastolatek :P Ile masz lat-13??

mam 20 lat. Moj facet duzo przesiaduje na internecie wiem, ze kontaktuje sie z dziewczynami jestem ciekawa do czego jest w stanie sie posunac. Ja sama naszej klasy nawet nie posiadam. Nie interesuja mnie takie rzeczy, ale on twierdzi, ze jest w porzadku. Nie ufam mu kiedys mnie juz prawie zradzial, ale wybaczylam wtedy go nakrylam chce zobczyc czy nzowu by sie nie pokosil dlatego potrzebna mi jest taka prowokacja.

Gość cgfkhbkh
zaprosiłam :) ale po tej akcji usune cie

malunia no niby moglabym tak, ale ile z tym roboty, bo do kazdego konta oddzielny e-mail. Jesli ktos chcialby mi pomoc to bede bardzo wdzieczna. Jesli nie to bede radzila sobie w inny sposob trudno. Potem za okolo tydzien bedziecie mogli mnie pousuwac ze znajomych nie bedzie prolemu chodzi o to pierwszwe wrazenie jak dostanie ode mnie pierwsza wiadomosc to na pewno wejdzie na ten profil i bedzie ogladal. Wiec chcialabym zeby nie wydalo mu sie, ze to jest cos nie tak. Nie moge do profili dodac zadnych fotek bo to bedzie kradziez wizerunku, a 15 kont bez zdjec w znajomych bedzie podejrzane

słuchaj... zdradzil raz, bedzie to robic !!! Chyba nie masz zamiaru cale zycie na NK przesiadywac i kafe i go w taki sposob sprawdzac, bo sie kobieto zameczysz. Zwiazek sie buduje tez na zaufaniu, jesli nie ma zaufania nie bedzie nic- sorry. Lepiej juz pogadac w zywe oczy z nim i postawic mu jasno warunki.

dziekuje Wam kochani naprawde;** dostalam 3 zaproszenia to juz cos

Gość zrób tak z fotami
wpisz w goole w rafice np " blond girls natural beauty" nikt Cie nie posadzi o kradzież bo wyjda same amerykanskie foty ,tylko wybierz jakamś srednia niunię ,sex bomba zbyt podejrzana :P

bo tam jest perzerwa w tym linku nie wiem dlaczego probuje wklejac normalnie, ale cholera robi sie spacja automatycznie

boje sie dawac czyjes foty bo jednak nie zaznaczylam, zeto konto fikcyjne. Nie che robic sobie problemow jak poprosi o fotki to mu wysle na maila jakies ktore znajde, ale do publicznego wgladu boje sie dawac czyjes fotki nie wiem czemu ten profil nie pojawia sie w wyszukiwarce;/

Moze zachowuje sie jak ktos tu wspomnial 13 latka. Trudno, ale go kocham. Jednak jednoczesnie nie dam sie robic w konia jesli znowu bedzie chcial krecic z jakas laska to odpuszcze. Ale czasem warto wybaczac.. moze sie zmienil? mam taka nadzieje

Gość cgfkhbkh
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://farm4.static.flickr.com/3468/3238690682_999461880c.jpg&imgrefurl=http://www.flickr.com/photos/lostsoul/3238689996/&usg=__bwbR4YTMyCBR6wh_UB6xXWxkVNU=&h=333&w=500&sz=58&hl=pl&start=63&zoom=1&tbnid=3qIg75Nw6NSE6M:&tbnh=137&tbnw=196&ei=2vV8TeW8NJKFhQeMv637Bg&prev=/images%3Fq%3Dbrown%2Bgirls%2Bnatural%2Bbeauty%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1437%26bih%3D842%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1,ic:gray0%2C1653&itbs=1&iact=hc&vpx=523&vpy=395&dur=780&hovh=183&hovw=275&tx=139&ty=90&oei=1fV8Tc71K8il8QOK8tC0BA&page=3&ndsp=31&ved=1t:429,r:26,s:63&biw=1437&bih=842

Gość zrób tak z fotami
eee jakbys dała fote to bys moła zapraszac chłopaków ,jak fajna laska każdy by przyjął ,mówie Ci usuniesz konto pozniej i bedzie o ,sama tak robiłam i siedze w domu a nie w pierdlu :P

Bardzo mi pomagacie dziekuje http://nk.pl/#profile wklejam znowu moze tym razem nie bedzie tej spacji

super udalo sie wkleic poprawnie linka ok dam jakas fote.. moze jakas znajde ale kochani jesli ktos jeszcze chce mi pomoc to mnie zaproscie tutaj wpis wyzej jest poprawnie wklejony link.

Gość cgfkhbkh
przez link powyzszy kazdy wejdzie na swoje konto ;p

boziu to ja juz nie rozumiem ten durnej naszej klasy:(:( ale są 3 znajmoi moze juz potraktuje to powaznie. TYlko jakas fote trzeba dac nie wiem jaka

a dlaczego nie znajduje mnie w wyszukiwarce????? jest imie nazwisko miejscowosdc i i i tak nie chce znleźć nie rozumiem czemu