Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojitomaja

Ceramiczne noże , używa ktoś?

Polecane posty

Gość mojitomaja

jakie macie doświadczenie? warto inwestować? wygodne są? w łaśnie zamówiłąm sobie jeden przez internet

Gość safadgsafsafa
Uważaj żeby Ci nie spadł na coś twardego bo może się pobić jak szkło niemal że.I nie podważaj nim niczego bo się ułamie.

Gość mojitomaja
czytalam wlasnie ze najlepiej kroic miekkie produkty warzywa , kielbasy , owoce ...

Gość mojitomaja
a jak z ostrzeniem czy faktycznie nie ostrzy sie ich tak czesto ? czytałam ze fabrycznie ostrzy sie je na diamentowych szlifierkach a co w domu ? na zwykłej ostrzałce kamiennej chyba nie bardzo

Gość safadgsafsafa
Z tego co widziałem nie dawno ogłoszenie jest w warszawie(nie wiem jak jest w innych miastach) firma która oszczy te noże i kosztuje to 30zł za noże jednej z firm(nie pamiętam której) i 60 zł za noże reszty firm. Sama go sobie nie na oszczysz,no chyba że masz sprzęt :P Ale one bardzo długo zachowują ostrość jak się je dobrze eksploatuje.

Gość mojitomaja
dziekuje za odpowiedzi

ja bym powiedziała, że oszczać można domowym sposobem... tylko nad jakąs miską, coby nie oszczać sobie podłogi

Gość safadgsafsafa
Ewa, 33 Masz rację :P mój błąd,ale pisząc to robiłem też kolację i tak jakoś wyszło hehe Przepraszam za moją zniewagę :P