Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdskldmkldwedewd

Zerwałybyście z facetem jakby wam powiedział ,że

Polecane posty

Wynika z tego, że lubi Ci dopierdolić jak mu coś nie pasuje. A co będzie za 10 lat? Opierdoli Cię bo obiad mu nie smakuje i np. porówna Cię do waszej znajomej, która umie gotować mimo, że Ty starałaś się jak mogłaś?

Gość mdskldmkldwedewd
odsune sie od niego ,ale sama nie wiem czy nie chce zrywać.... każdy jest dla niego dobry tylko nie ja. co to za związek?

Gość takaprawda
Mam takie jedno zasadnicze pytanie do Ciebie po co z nim jesteś skoro on tak sobie z Tobą pogrywa?Dziewczyno przecież on Cię nie szanuje skoro tak robi sama stwierdziłaś,że facet ma 32lata i nie potrafi zbudować normalnego związku(pomiata partnerkami).Po co marnować czas i nerwy na takiego typa?nie warto,poślij go do diabła i poszukaj faceta z którym zbudujesz normalny związek.

Blizna - miałam na myśli (jestem kobietą), że jakby to był mój facet i tak by mi powiedział to bym nie dała sobie dmuchać w kaszę jak autorka. Znam swoją wartość.

Gość mdskldmkldwedewd
po co ? bo sie łudziłam ,cos mnie przy nim trzymało bo są i te dobre chwile.. ale teraz to już zupełnie mnie upokorzył porównując do swojej ,,przyjaciółki" Nie wiem czy to rzeczywiscie prawda czy nie co powiedział,ale sama słowa mnie upokorzyły.. Ja bym chciała szacuku od faceta , żeby mnie nie porównywał do nikogo ,a kiedy trzeba to żeby nie nawet pochwalił.. żeby nie chwalił innych ciagle tylko czasem też i mnie docenił.. Np jak jechaliśmy gdzieś autem z jego znajomymi to mieliśmy masę gratów w aucie . i wszystkich sie pytał czy jest im wygodnie tylko nie mnie.. owszem znajomi znajomymi ,trzeba byc miłym ,ale mnie to już nie można też zapytać? wystarczylo by zwykłe ,,kochanie ,a tobie wygodnie?" albo np jak ta jego przyjaciółka ze swoim facetem do nas przyszli to jej dał swoje kapcie ,a mnie nie choc ja wtedy nie miałam..gość gosciem ,ale o mnie nie dba tylko o innych

Gość mdskldmkldwedewd
up

Gość ja bym zerwala
trzeba miec trochee osobistej godnosci

Gość Zuzanna Ameliiia
Zerwij

Gość takaprawda
Uwierz w siebie,stać cię na kogoś lepszego ten facet tylko marnuje twój czas i wyniszcza Cie emocjonalnie.Jeśli teraz Cię nie szanuję,upokarza i nie chce nawet myśleć co jeszcze to co będzie pózniej?dajmy na to,że wpadniesz i zajdziesz w ciąże zniszczysz życie sobie i Twojemu dziecku.Kobieto uciekaj puki masz szanse na to żeby sobie nie spiep..... życia.