Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjjjjjjjjjjjjj

Jak to przetrwać ? PYTANIE DO KOBIET

Polecane posty

Gość gjjjjjjjjjjjjj

Jestem naturalną ciemną blondynką . Jednak od roku farbowałam wlosy na czarno. Teraz chcę zrobić powrót do mojego koloru... Mialam już dekoloryzacje jednak nie można było nałożyć koloru bo wyszedł by pomarańczowy. Trzeba poprostu czasu poczekać aż moje włosy odrosną... i wtedy iść do fryzjera. tylko jak wytrzymać z odrostami ??

Gość po co tak sie katować?
po dekoloryzacji zrób sie na brąz, później na jasny brąz , następnie na ciemny miodowy blond, a potem jaki bedziesz chciała bo zdążą odrosnąć :)

Gość rgegs
do drugiego wpisu: mja tak zrobilam i wrocilam do natury :) nie mialam czarnego co prawda, ale bardzo ciemny braz

Gość prawie sie zgadzam
a co mialoby daj teraz farbowanie na coraz to jasniejszy kolor? Skoro dziewczyna chce wrocic do naturalnego koloru, to jak juz pozbedzie sie czarnego, to i tak bedzie miala na glowie farbe a co za tym idzie, odrosty. Ja mialam kiedys bardzo podobna sytuacje, tylko nie farbowalam na czarno, ale na ciemny braz. Naturalny mam sredni blond. Przez kilka miesiecy uzywalam szamponu koloryzujacego w saszetce, byl na pewno z Welli ale nie pamietam dokladnie jaki. Byl to kolor ciemny blond, ale na wlosach wychodzil brazowy i kryl na tyle dobrze, ze nie bylo widac roznicy miedzy odrostami a farbowanymi wlosami. Jak juz odrosty zaczely siegac troche za ucho, obcielam wlosy a szampon po kilku tygodniach rownomiernie sie splukal. Bardzo zaluje ze nie pamietam dokladnie nazwy, bo tez by mi sie teraz przydal.