Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mloda2

Mam zgrubienie na prawej wardze sromowej wewnetrznej co to?

Polecane posty

"No syfem to raczej nie, bo puszczalska nie jestem a robie to raczej ze zdrowym facetem ;p " A ten RACZEJ zdrowy facet robi/robił to z raczej zdrowymi kobietami? :D:D:D Wiem wiem on cię NA PEWNO nie zdradza.... Ale może miał jakąś przed tobą? która miała jednak syfa? Jednak na sex powinny być jakieś specjalne pozwolenia ;( Do lekarza możesz iść sama jak cię nie wpuszczają to ich opierdol a jak ci się nie chce to idź prywatnie. kilka dych i masz z głowy A tak na marginesie uprawiasz sex a go gin nie chodzisz? A dziecko chcesz mieć przed 18? Zapewniam cie ze to zły pomysł. A gumki mają ta wadę że pękają i jak pękną to zazwyczaj wtedy jak będziesz miała największe szanse zajść. Zastanów się co jest dla ciebie ważne. Przez takie podejście jak ty masz szerzy się rożnego rodzaju syf.

No sorry bardzo ale yyy... no raczej nawet gdybym chodzila do ginekologa to nie mam jakiegos zajebistego zabezpieczenia przed ciaza ja nie slyszalam jeszcze zeby wizyta u gina byla metoda antykoncepcji Ja mam w sumie swoje sposoby a jesli od niego bym miala tego syfa dostac to raczej juz dawno a ja to mam od 3 dni

nie no zajebistego to nie ma... :D Wiesz gin ma takie narzędzie co się recepta nazywa i jak sobie receptę wsadzisz to nie zajdziesz Swoją droga ciekawe są te "swoje metody" A co do twojego faceta to mógł się przylizać z jakąś lalą która obciągnęła facetowi z opryszczką.... a potem ci zrobił dobrze... A i syf ma to do siebie że może pojawić się z opóźnieniem. A tak na marginesie to zainteresuj się takimi chorobami jak HIV czy bardziej nawet WZW bo twój wybraniec nie musi nawet cię zdradzić żeby ci takie cudo sprzedać Sex to nie jebajka.

Jak moze byc to syf skoro to jest zebrana limfa pod skora i ma nieregularny ksztalt Co do ciazy to nie musisz mi prawic kazan bo to ze ja jestem ponizej 18 to nie znaczy ze jestem niedouczona i mam metody z kosmosu. Ostatnio w rozmowach w toku 15sto latki mialy metode ze o pelni ksiezyca sie w ciazy nie zachodzi No coz, ja nie naleze do inteligentnych inaczej ;p

co do recepty zakladam ze chodzi ci o magiczne tabletki oparte na hormonach Wiec, uwazam ze narazie jestem za mloda zeby to brac. Nie wiem. Moze powinnam pojsc na jakis wyklad do lekarza co do takich tabletek, bo ja sie boje ze moge sobie zaburzyc rownowage hormonalna. I potrzebuje wytlumaczenia naukowego. Ja sie boje ze utyje po takich tabletkach mimo tego, ze podobno juz takich nie ma (prawie) ale ja i tak slysze ze wlasnie kobiety ktore je braly przytyly A ja zaliczam sie do osob ktore maja zaburzenia odzywiania sie no i chorowalam na anoreksje, a nie chce wpasc w jakis glodowy amok znowu, bo pozniej mam znaczny spadek kondycji i problemy z organizmem a trenuje i bardzo powaznie podchodze do tego co robie Poprostu nie chce zeby anoreksja znowu wrocila

Gość boli Cie to?
autorko... Wlasnie, ze masz nikle pojecie o zabezpieczeniach. Kazdym zdaniem nas w tym utwierdzasz ... Idz do ginekologa. Raz, ze zalatwi sprawe bez niepotrzebnych (Twoich) tygodniowych nerwow i dociekan, dwa, ze zabada Cie, pobierze wymaz cytologiczny, trzy dobierze metode antykoncepcyjna. Same plusy :) skoro wspolzyjesz, jestes odpowiedzialna, to oznacza stale od tej pory kontrole u ginekologa. I tu nie ma zadnego ale...

Może być wszystko łącznie z rakiem. Nie wprawdzie pojawiają sie na tym forum wróżki ale chyba ci na ich pomocy nie zależy. Musi to zobaczyć lekarz wtedy się jest szansa że się dowiesz możesz też czekać i liczyć ze samo zejdzie gorzej jak to coś z czym nie należy czekać aż sobie urośnie. Powodzenia z "swoimi sposobami" na "coś" co ci wylazło. Polaku lecz się sam ;)

Gość boli Cie to?
i jeszcze jedno wirusem hpv, czy hiv moze Cie zarazic pozornie "zdrowy"partner...

ja nie napisalam ze mam swoje sposoby na "cos" co mi wylazlo Mam metody antykoncepcji normalne. Jezu no jak kazdy Tabletki tez nie daja 100% pewnosci ze sie nie zajdzie w ciaze. a poza tym nie zalozylam tego tematu zeby wysluchiwac ze ja sie na niczym nie znam Pytam sie na tym forum poniewaz nie chce isc do ginekologa bo sie wstydze i pewnie mnie opierdoli za kolczyka.. boje sie ogolnie ginekologow przez opinie innych kobiet dlatego nie chce tam isc a do pediatry nie pojde bo oni sie na tym nie znaja Wiem ze swojego doswiadczenia o pediatrach wiec nie prawcie mi kazan

Więc jeśli chodzi o tabletki to jak ci je źle dobierze to możesz przytyć to fakt. Ale jak zajdziesz w ciążę to przytyjesz bardziej. Nie ma 100% metod ale tabletki są najpewniejsze. Co do wieku nie zamierzam cię nawracać ale prawda jest taka że ty jesteś za młoda na sex. Pamiętaj ze jak idziesz z kimś do łóżka to musisz założyć że zajdziesz w ciążę. I dopóki nie jesteś dość dorosła żeby ponieść konsekwencje ciąży to jesteś za młoda na sex. Weź tez pod uwagę z kim go uprawiasz. I zastanów się zawsze co by on zrobił gdyby twoje metody jednak zawiodły? W twoim wieku tabletki + prezerwatywy to wcale nie jest taka wielka przesada. Gorzej że jeżeli rzeczywiście masz zaburzenia odżywiania to niestety tabletki mogą być o kant pyty rozbić bo masz zabużan gospodarkę hormonalną . I nie wież facetom ;) No i nie zakładaj że ktoś jest zdrowy bo to przypomina rosyjską ruletkę. Twoje zdrowie powinnaś stawiać wyżej niż sex.

Gość boli Cie to?
wiesz, mysle, ze szkoda na Ciebie naszego czasu. Wloz tylek na trzy zdrowaski do pieca, to dawniej byla metoda na wiele chorob. Skoro jestes za mloda na hormony, a lekarza sie wstydzisz, to jestes tez zbyt niedojrzala na seks. Dobrej nocy wszystkim.

nie napisałaś że masz metody na "cos" poza ta jedyną złą pytać tutaj ;) A gin nie możesz się wiecznie wstydzić. Za kolczyk cię nie ma co opierdolić nie jego zasrany biznes.

Nie jestem za mloda na seks bo wiem co robie. Gdyby nie to ze mam ciezka sytuacje w domu i wgl i z reszta to nie od dzis tylko od zawsze to bym seksu nie uprawiala Seks mi jest potrzebny dla zdrowia. No kurde wy tego nie zrozumiecie a ja nie bede sie wm zwierzac z mojego zycia. Co do ciazy. Tak. Sram ze strachu przed ciaza i robie co sie da zeby nie zajsc, ale nie bede brala tabletek bo sie boje i juz. jakbym nie napisala je jestem pionizej 18 stki to byscie na mnie tak nie wjezdzali Ja sie poprostu chcialam dowiedziec co mi jest bez pomocy ginekologa, no chyba ze ktos taki tu zaglada...

"Seks mi jest potrzebny dla zdrowia." Mogła byś zdziwić się ile jestem w stanie zrozumieć ale jak słyszę coś takiego to mnie aż skręca... Sex cię nie uleczy nie uzdrowi nie pomoże.. nie tedy droga. I znowu wiem z powiedzmy autopsji że masz podejście niebezpieczne. Co do twojego "coś" sorry nikt bez obejrzenia ci nic nie powie i nie na fotce a w naturze. I musi być to lekarz. Co do ciąży... twój wybór ale jak zajdziesz będziesz musiała się zmierzyć z piekłem. Ale i tak życzę ci żebyś sobie ze wszystkim poradziła i poukładała normalnie życie

Dzieki. Wiem ze mam niebezpieczne podejscie, ale z tym walcze. Seks mi naprawde pomaga wtedy sie czuje poprostu lepiej i mam to poczucie ze jest ktos przy mnie i to niesamowite poczucie bliskosci. Mi tego strasznie brakuje i na to nie pomoze mi lekarz.. Tylko taka osoba z ktora bede miala taki bliski kontakt To juz lezy u mnie w glowie i tego sie nie da wyleczyc lekarzami i tyle. Nie no dobra juz nie piszmy o tym, bo zaczynam sie zwierzac Wrocmy do tematu Jesli jest ktos kto wie co mi jest to piszcie myslicielu jak chcesz gadac o czym innym to napisz do mnie na gg 2192509 jak mam juz cos wiecej o sobie pisac to nie wszystkim

"To juz lezy u mnie w glowie i tego sie nie da wyleczyc lekarzami i tyle." Dobry psycholog by jednak mógł pomóc ;) Wiem że o takiego trudno ale sex jako lekarstwo może być zgubny jak cię partner zrani.

powiedzialam napisz na gg jesl;i chcesz o tym pisac powiem ci cos na temat psychodogow do ktorych rowniez nie pojde bo mam swoje powody

na Twoim miejscu bym poszla do gin i mysle ze nie ma takiego ograniczenia wiekowego.. musisz isc z opiekunem chyba ktory ma 18 lat wiec moze chlopak z Toba pojdzie jezeli tyle ma? a co do reszty to zupelnie zgadzam sie z myslicielem i jestem w szoku ze istnieja tacy mezczyzni

Gość -------------.................
nie czytalam wszystkiego, moze to tez byc rozwijajacy sie czyrak

moze ktos jeszcze sie udzieli z propozycjami co mi moze byc?